[GTV Spider] FELGI do Gtv

Lukas1020

Nowy
Auto
AR 156 2.0TS Sportpack, AR GTV 2.0JTS
Może większe grono pomoze, mam 2 kompl felg w 18cal, i się zastanawiam które zostawić? By na Gtv wyglądało dobrze.

1.120.jpg 2.jpg4.jpg55.jpg oryginły AR do delikatnego odnowienia

2. Zender siena nowe: 14npovt.jpgs5e1vm.jpgRIMG_1666.jpgRIMG_1685.jpgRIMG_1689.jpg

Ostatnia edycja:
Wiadomo, rzecz gustu ale ja bym zostawił Zendery wg. mnie lepiej się na ich prezentuje :P

Też myślałem że pełniejsze felgi tu bardziej pasują, w końcu Gtv to trochę starsza motoryzacja, i chyba trzeba iść i za kołami w tym kierunku, Zendery Siena to już słyszałem klasyk ze starej stajni, wcześniejsze są bardziej przelotowe, nowocześniejsze, pewnie na 156 czy 147 było by o wiele lepiej, oryginalnie były montowane w limitowanej edycji GT, tam to wygląda kozacko:P Jestem ciekaw ile osób by wybrało Zendery? jak by zapytać w innym gronie motoryzacyjnym pewnie usłyszał bym, brać szprychy, bo i nie są złe.

Ostatnia edycja:
Wg mnie Zender, na innych podanych przez Ciebie dziwnie wygląda ale to tylko moje zdanie :)

Same zendery nie wyglądają ciekawie, ale na GTV bomba, nawet fajniejsze niż moje 17" speedline. Gdybym miał rosso a nie rosso proteo, szukałbym takich Zenderów.

Hmmmm, Zender'y są ok ale ja bym odnowił ori Alfy. Dlaczego? Nie dość, że kształty mają piękne to kojrzą mi się z jednymi felagami z Ferrari :).

Zdecydowanie zender siena !!

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Wybaczcie Panowie ale jeśli ZENDER to tylko MILANO ;).

Wybaczcie Panowie ale jeśli ZENDER to tylko MILANO ;).

Akurat Milano do GTV jakoś mi nie pasują. Za to Sieny prezentują się wyśmienicie, szczególnie w połączeniu z lakierem Rosso :)

Założne Zendery, przed montarzem koła wyglądały powiedzmy dobrze, ale szable 18 ładniejsze przed założeniem, bardzo nowoczesny wygląd. Po montażu Zenderów na Gtv i postawieniu na kołach, poprostu czary mary, bajeczka:P, całość tworzy jedną bryłę Gtv, idealne dopasowanie, mimo że są to pełne felgi. Jak ktoś dostanie takie to brać bez zastanowienia. Na żywo lepiej to wygląda niż na zdjęciach. Szkoda że już ich nie robią, i bardzo ciężko o takie na rozstawie 5x98, w razie awari felgi nie ma gdzie takiej kupić. Ja chyba códem dostałem 4 szt nówki. Gościu chomikował je i nie wiedział co ma, przywiózł kiedyś z Niemiec, jak jeszcze Zender to robił, i tak leżakowały u pana X, nie były nigdzie nigdy wystawiane na aukcjach. i pewnie by się zestarzały na poddaszu. Chętnie zostawiłbym te Szable od GT, ale na co mi tyle tego, a kasa się przyda. Odrazu załorzyłem nóweczki Michelinki. Ten Samochód to pożeracz kasy, ale przyjemność jest:P

Ostatnia edycja:
Zdjecia poprosimy... Chyba nam sie naleza za pomoc w wyborze ;)

Wysłane z mojego Dell Streak 7

Będą! może jutro, ale brak mi zatyczek z logiem AR, mam kilka ale żadna nie pasuję, jakiś rozmiar dziwny, ale znajdę gdzieś:P

Ładnie, ale alfa gdyby Alfa niżej siedziała byłoby lepiej ;)

Amortyzatory
Powrót