karlos1973
Nowy
george11,
a jakie masz ET w swoich felgach?
a jakie masz ET w swoich felgach?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zapomnij o pojedynczej takiej feldze. Sam szukałem ale marny skutek możliwe że za niedługo wystawie swoje 3 na sztukiWitam wszystkich, potrzebuje jednej używanej felgi tego typu http://allegro.pl/oryginal-alfa-rome...454542709.html miałem małego dzwonka i niestety do prostowania średnio się nadaje, jeżeli ktoś ma jakąś informacje albo taka fele na sprzedaż to proszę o kontakt.
(pomijam wytłuczone zawieszenie u tego pana)
na pewno nie tylko jaKurcze ktoś tu jeździ GT na 18"?
ja śmigam na 18tkach na oponie 215/40 i jest okay. Jeden komplet wahaczy górnych wymieniałem po 4 tys km a teraz mam już 6 na kolejnych i znów chyba trzeba wymieniaćGeneralnie wahacze do tego modelu kupuje się raz bo ja nigdy nie przejeżdżę na nich roku czasu żeby się nie wysrały
![]()
Zapomnialem tylko dodac ze jezdze w Holandii a nie w po cudownych polskich drogach...Od 7 tys km jeżdżę na
Zapomnialem tylko dodac ze jezdze w Holandii a nie w po cudownych polskich drogach...
![]()