Felgi do 166

Dobrze. nalezala Ci sie ta felga za wklad w forum:) To nagroda od losu za lata na forum i pomoc dla potrzebujacych :beer:

Na pakiet też odkładam :sarcastic: mam już kilka świnek skarbonek i jak mam bilon to aż nie wiem w którą wrzucać :lol:

Jak ślepej kurze ziarno :)

Ja pakietu też szukam i w sumie mam już dość tego szukania :P ostatecznie poleci całość z AutoDS jak nie znajdę oryginału.

P.S.1 Dawid bez urazy. Ja z gościem ugadałem się już koło dziewiątej i o 15 już je pakowałem.
P.S.2 To od forumowicza :D

Pozwolę sobie tylko napomknąć, że linka do ogłoszenia wrzuciłem o 5:53 i gdybym chciał 18" Zendery to byś już tyle szczęścia nie miał :edziahaha:

No, no Marek, fuksiarzu :D
Gratulacje! Będzie mega :)

Mam 17 telefony na lato na zimę szarych 17 więc koło mam ;-)

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Wiecie ile razy mi coś obiecywali???? A ile razy jechałem na darmo? Jasne że ktoś inny mógł je sprzątnąć. Ale tym razem mi się fartło i już :) miałem tam 30km więc mogłem tak podskoczyć od tak. Jakbym miał 300km albo więcej to na pewno bym nie dał rady się po nie wybrać.
Felunek myślę że dobrze będzie do mojej pasował. Nawet wiem jak będzie dokładnie to wyglądać bo identyczna jest "na necie". Nawet tak jak moja przyciemnione ma szyby :D tak więc wizualizacji nie potrzebuję :)

Jak milion dolców nie wygląda, ale na tym Alu jest na prawdę dobrze :)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie tak będzie wyglądać :D

No to ja spróbuje koło z rantem. W tej chwili jeszcze wysoko ale eibachy już czekają w garażu.
Koło 18', et35 i bez dystansu nie wejdzie bo brakuje około 5 mm.
To na zdjęciu jest z dystansem 18mm bo takie akurat mam na stanie.

Będzie to coś z tego ??? :P

Załączniki

• IMG_20170316_120115_HDR.jpg
    IMG_20170316_120115_HDR.jpg
    118.7 KB · Wyświetleń: 24
Gdzieś kiedyś widziałem foty 166 na rantach i nisko zawieszonej - nawet to dawało radę ;)
Ale bez Eibachów to nie podchodź :D
A dystanse dobierz żeby równiutko z błotnikiem licowało i będzie efekt!

Eibachy już mam i nie było problemu ze znalezieniem ich. Na razie muszę doprowadzić te alu do porządku bo jakaś mądra głowa pomalowała wszystko spreyem, włącznie z rantem. Z racji tego że i tak będę malował środek to zastanawiam się czy nie dać jasnego antracytu a rant polerka.
Felga to RH Phoenix 18x8,5" z oponą 225/40.

Ostatnia edycja:
Nie wiem ile Ci siądzie i jak chcesz odsadzić ale ja mam na eibachu zendery 18"x8" i z oponą 235 wchodzą tak że palca nie wcisnę a tył przyciera o błotniki :sarcastic: nie ma szans u mnie na jakikolwiek dystans.

No to ja spróbuje koło z rantem. W tej chwili jeszcze wysoko ale eibachy już czekają w garażu.
Koło 18', et35 i bez dystansu nie wejdzie bo brakuje około 5 mm.
To na zdjęciu jest z dystansem 18mm bo takie akurat mam na stanie.

Będzie to coś z tego ??? :P
Wyglada miodnie!!!
Ale te relingi wywal haha
wysłane z WC

Amortyzatory
Powrót