Felgi do 166

rant w 166 wyglada paskudnie

szprychy sa za 1000zl na allegro tylko ze dwie do malego prostowania ale mysle ze to i tak dobra cena

Koledzy, szukam felg (najlepiej z oponami) - 18" do 166, ktoś coś ma?

Wiem, ze to nie dział bazar ale zależy mi na czasie - a tablica i allegro świeca pustkami :)

Jak wam sie widza takie felgi:

http://img10.tablica.pl/images_tabl...ne-alfa-romeo-renault-volvo-bielsko-biala.jpg

Czy nie lepiej szukac srebrnych do srebrnego auta/

Powiem Ci, że czarne felgi do srebrnej 166 wyglądają nieźle. Mam teraz takie na swojej. Sam bym nigdy na taki kolor nie polakierował, bo na zdjęciach nie wygląda to dobrze...ale szczerze mówiąc na żywo wyglądają 3x lepiej i na 90% albo zostawiam je na lato albo szukam jakiś ładnych 17 i daje je w grafit lub czerń :)

Ostatnia edycja:
Panowie, a co powiecie na takie felgi:

[h=1]5X108/114,3 ET45 18X7,5 - czy takie beda pasowac? Chodzi o ET i szerokosc. Otwor centrujacy to 67 ale zaloze dystans na 58mm.[/h]http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/29/14/74/3929147419

Co mysliscie? Sprawdzi sie takie rozwiazanie i bedzie pasowac?

Ostatnia edycja:
Jutro chyba pojade je zobaczyc :)

Jak wam sie wydaje czy do 166'tki wzór bedzie dobry? Niestety - moja wyobraznia i gust artystyczny sa na b.malym poziomie dlatego potrzebuje opinni innych forumowiczów ;)

Mnie bardziej te czarne podchodzą. Te srebrne to jakis szit do 166 nie bedą za ladne. Juz lepiej zalozyc 17 cali przedliftowe

Zajebiascze :D a zamienić się na zwykłe telefony 17" nie chcesz?:D

Felgi nie są moje. Znalazłem kogoś kto sprzedaje i sam je miałem kupić ale czekają mnie niestety inne wydatki i te felgi muszę odpuścić :( Jak coś to mogę dać namiary na niego. Ma 5 sztuk w tym 4 z oponami na jakieś 2 sezony tak mi napisał.

Ja też mam inne wydatki. Ale jakby ktoś z dopłatą się zamienił to bym wykopał trochę gotówki :P

Mandziel wykrzesz te parę złotych na zlot.

Felgi nie są moje. Znalazłem kogoś kto sprzedaje i sam je miałem kupić ale czekają mnie niestety inne wydatki i te felgi muszę odpuścić :( Jak coś to mogę dać namiary na niego. Ma 5 sztuk w tym 4 z oponami na jakieś 2 sezony tak mi napisał.
poprosze o
namiary

Amortyzatory
Powrót