Felgi do 166

Ja dzis zalozylem oponki Sunny 3970 chyba Made in China :) 250e za 4 sztuki ha! Plus zalozenie, wyszlo 310e. Na razie jestem zadowolony zobaczymy jak bedzie pozniej. Lepsze to niz uzywki, w ciagu roku 4 razy zmienialem na "bardzo dobre" uzywki. Szkoda kasy moim zdaniem, juz wole na tych Chinskich posmigac.

Sent from my C6603 using Tapatalk 4

jeśli masz zawias z tyłu w bardzo dobrym stanie to pewnie, gorzej jak już jest trochę dojechany i Ci wyząbkuje nowe opony

Widzę tylko jedno zdjęcie i zdecydowanie na nie.

To ja jeszcze wrzuce swieza fotke swoich felg. Dla mnie styka i zostana az sie alfa rozpadnie.

Załączniki

• uploadfromtaptalk1381850483083.jpg
    uploadfromtaptalk1381850483083.jpg
    165.7 KB · Wyświetleń: 123
fifth zacnie w ch..j! ZENDER też robi robote szkoda, że kiere źle założyli. Co to za kolor? b. ontario czy oddisea?

Kolor blue ontario, fele ATS z dystansami albo jak kto woli adapterami + 2.5cm Zawias -35 na Blisteinach B6 do tego, gumy poliuteranowe na tyle. Fele ladnie wychodza, zgrywaja sie z nadwoziem, nie sa tak zapadniete jak orynginaly. Zaciski brembo ( 2.0 TS.) Jest dosc twardo w takim zestawieniu ale zadnego nurkowania przy hamowaniu nie ma, w zakrety mozna wpadac z kazda predkoscia;)

Modelu nie znam, jest to wzor V z wkleslym srodkiem. Na stronie ATS lub ebay znajdziesz podobne. Moje sa z 2007 roku. Ceny za nowe od 1500 funtow do 4000 ja kupilem troche taniej oczywscie ;) mialem farta. Pare minut tylko na ebay wisialy wiedziałem ze za chwile ktos je zgarnie. Rozmiar felg 8j 18” opony na zdjeciu 225/45/18. Ats sprzedaje z oryginalnymi adapterami. Po zmianie adapterow mozna je wsadzic do prawie kazdego auta.

Ostatnia edycja:
Panowie mam takie pytanko czy felgi 16'' 6.5 cala 5x108 ET 36 58 mm wejdą mi do alfy 166 pod brembo ? Oszukałem się wstecz na forum i dużo jest opinii chciałbym jakiejś porady eksperta jestem zielony w tym temacie oczekuje na jakąś miłą odpowiedz. Dzięki :D

Hmm.. oki dzięki :D A jeszcze takie pytanie gdyby się nie zmieściła pod brembo co mi zostaje w takim wypadku zrobić :( ?

Spróbować założyć dystans. Tylko wtedy jest to dodatkowy koszt no i nie wiadomo czy felga nie będzie za bardzo wystawać. Co to za felgi?

Po pierwsze nie napisałeś że to stalówka, a po drugie że to od alfy 166 :P Powinny pasować. Osobiście wolałbym dołożyć i kupić alusy 16tki za niewiele więcej. ET36 są pod brembo, ET41 pod zwykłe.

uffff prezess kamien z serca mi spadł ja już szukałem dystansów po internecie 0.0 nom stalówki zapomniałem napisać hehe :D

- - - Updated - - -

Aaa wlasnie jeszcze chodzi mi o śruby do tych felg muszą one być stalowe ? czy mogą być od alu co mam teraz :D

Amortyzatory
Powrót