• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

FELGA 17" do 166

zender kit z auto DS czy ori? I koniecznie pochwal się efektami modowania bo zapowiada się ciekawie

Oryginalny Zender :) Wziolem calego ze zderzakami bo nie chcialem uszkodzic przy demontazu, zaplacilem 120e ;) niezle co ?:) A w Polsce ten na allegro koles wola 1000 zl tylko za same dokladki;) Lakier nie jest w super stanie ale nie ma tragedii, zawsze mozna odmalowac, za taka cene to i tak jak za darmo i mam dodatkowe zderzaki;) Nie mam tylko spojlera na klape niestety, ale kupie jak bede za miesiac w Polsce od DS.

Jasne ze sie pochwale, zaloze nawet nowy watek bo bede tez robil silnik na 190 kucy, zmiana walkow rozrzadu na zbalansowane ( te z Włoch ) , wydech i nowa mapa do kompa. Powinno to mi dac spokojnie 190 kucy. Nie chce zadnego doladowania bo silnik nie wytrzyma.

Ostatnia edycja:
To nie lepiej włożyć V6? Koszt podobny (gdy sprzedasz TS) i przyrost mocy 100% pewny.

Feecle

v6 jest za ciezka do tego samochodu, w TS masz vmax przy 3800 :) v6 przy 5000 Jak bede mial okolo 200 bhp to objade v6;) Przy zmianie walkow na zbalansowane przyrost mocy to okolo 20 bhp + 20 przy zmianie mapy ECU i wydechu. Poza tym jest problem z podatkiem tutaj w Irlandii ktory rosnie z 600 do 1200 rocznie w przypadku silnika 2,5 i ubezp. ktore tez wzrosnie o kolejne pare setek euro.

W Polsce jeszcze podatku od ekologii nie ma ( juz niedlugo ) tutaj niestety jest.

hehe Szczerze to ja przed takim modem zrobił bym kapitalke bo w tych motorach zdarza się że padają panewki. A strach pomyślec co to się tam wewnątrz tego teesika będzie działo na tych wałkach:) +45HP to nie takei byle co...

hehe Szczerze to ja przed takim modem zrobił bym kapitalke bo w tych motorach zdarza się że padają panewki. A strach pomyślec co to się tam wewnątrz tego teesika będzie działo na tych wałkach +45HP to nie takei byle co...

Zgadzam sie ze +45 to juz spory przyrost mocy. Oddam to kolesiom w UK wiec mysle ze dobrze sie zajma tym silnikiem. Wszystko jednak z czasem bo koszt potworny min 2000 GPB. Na chwile obecna mam zamontowany kit zendera. Czekam na te fele i musze opony kupic. Sprezyny juz mam wiec jeszcze jakies amory. Pozniej hamulce i pare gumek w zawieszeniu;) Na koncu zajme sie silnikiem.

Amortyzatory
Powrót