• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

fałwej passat 2.8 v6

• Autor wątku Autor wątku Kayrol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    v6
Wiesz BMW serii 1 uważam za mało udane, mam okazje od czasu do czasu pośmigać i nie pasuje mi zachowanie zawieszenia ...

Co do funu z jazdy i kontry na cywilnych drogach ... Po to kupuje się BMW żeby tak jeździć, co za radość z jazdy autem idącym jak po sznurku??? Zgodzę się tylny napęd dla 90% obecnych kierowców jest nie do okiełznania w zimie, i dobrze nie każdy powinien tym jeździć. Główny problem naszych kierowców to braki w technice jazdy i ufanie elektronice w aucie a potem wiadomo co ...

Sam marzę i po mału dążę do realizacji marzenia o AR75, w końcu stanie u mnie i zacznie się budowa prawie od podstaw, oczywiście ze starym dobrym V6 pod maską, piękne auto nie wybaczające błędów kierowcy, bo takie właśnie powinno być sportowe auto. Kiedyś jakoś nikt nie narzekał na prowadzenie tylno napędowców, dziś na 100 kierowców wsadzonych w AR 75 zimą jestem zdania że 90 by to auto rozbiło ;]

Może i moja 147 się fajniej składa w zakrętach, ale kultura "wybierania" nierówności w BMW jest nieporównywalnie większa, co na naszych drogach jest nie do przecenienia akurat ;).
Umiejętności kierowców można ocenić po ilości beemek rozbitych na naszych drogach - trochę popada i się młodzież zawija na drzewach...
Radość jazdy na torze? Czemu nie, ale na drodze wolę, jeśli autko się prowadzi prosto i wybacza drobne błędy.

Ostatnia edycja:
Umiejętności kierowców można ocenić po ilości beemek rozbitych na naszych drogach - trochę popada i się młodzież zawija na drzewach...

Bo ta młodzież to powinna od litrowych pierdzidełek zaczynać a nie od razu mocnego auta, takie moje zdanie, może i konserwa jestem ale jak widzę mojego małoletniego szwagra jego technikę jazdy i w ogóle co wyrabia to mi się włos na głowie jeży ... już z rok czasu uprasza o pojeżdżenie moim autem ale chłop jest bez szans, za młody i szkoda żeby kaleke z siebie zrobił ...

Coś w tym jest , sam jestem jeszcze młody moim pierwszym autkiem było Uno 1.0 (bardzo miło wspominam ), uważam że to był dobry początek na oswojenie się z jazdą , problem polega na tym czy ktoś się rozwija czy nie , dlatego też nie można przyjąć takiej opinii że młody to dupa za kołkiem .

Coś w tym jest , sam jestem jeszcze młody moim pierwszym autkiem było Uno 1.0 (bardzo miło wspominam ), uważam że to był dobry początek na oswojenie się z jazdą , problem polega na tym czy ktoś się rozwija czy nie , dlatego też nie można przyjąć takiej opinii że młody to dupa za kołkiem .

Dokładnie, nie jeden 'młodociany' kierowca jeździ lepiej niż ten teoretycznie doświadczony ..

Amortyzatory
Powrót