Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
To cykanie to prawdopodobnie przekaźnik włączający sprężarkę klimatyzacji. Przekaźnik jest umieszczony za zegarami. W momencie włączenia sprężarki komputer wydłuża wtrysk benzyny. Wyłącz klimę przyciskiem econ na klimatroniku i zobacz czy nadal będziesz miał cykanie
Co przez to masz na myśli? Styki na wtyczce od przepływomierza? Nie bardzo rozumiem.Czy ścieżka po której poruszają się styki nie jest wytarta
Po odpięciu wtyczki zapala się marchewa i dopiero wtedy obroty zaczynają szaleć... Mowa o skokach od 700rpm do nawet 2000rpm. Po wpięciu obroty spadają i wszystko wraca do normy. Myślę że jednak przepływomierz jest sprawnyMoim zdaniem masz uszkodzony przepływomierz.
czy wtedy przepływka i czujnik przepustnicy mają coś do gadania ?? dziś je własnie przełożyłem - poczyściłem i jakby było lepiej - ale zrobiłem tylko krótką rundkę po parkingu - zdam relacje za tydzień lub dwa..
zauważylem że mam sporo oleju i nagaru w kolektorze ssącym - w środku i na zewnątrz - nie wiem jeszcze czym to spowodowane.
no więc zmieniłem kable i świece i.... bardzo delikatna poprawa - można uznać że nic się nie zmieniło.