D
dddarekj
Guest
chyba fajnie?....jestem zadowolony! opłacało sie....tylko teraz jaki mam kolor wybrac?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dddarekj napisał:Sylwia co z Twoim tyłem? Ruszył troszke do przodu?
To racja, serio zajefajnie :!: Moze tez bym pomyslal nad taka zmianą :wink:Sylwia napisał:kurde ale zajebiscie wyglada!
dddarekj napisał:CZęsci coś około 4000 zł moze troszke mniej to zalezy jak trafisz, nówki czy uzywki. U mnie były mieszane. Ksenony wiązki angielskie ? hym no nie znam sie. Ksenony uzywane to wydatek minimum jakies dodatkowe 1500 zł. Ja kupiłem nowe lampy na zwykłe zarówki...kosztowały chyba 500 pare złotych ( wygladają tak samo) mozna w nich zamontowac ksenonki wudając po 200 zł na strone ( zarówki razem
Spryskiwacze? To tylko chyba węzyki od zbiornika spryskiwaczy na szyby...montujesz jakies trójniczki i....masz. Tylko nie wiem czy pompka nie bedzie za słaba...Ale idzie to zrobic wydaje mi sie...
dddarekj napisał:A ..nie wiedzialem....osobny zbiornik jest na spryski reflektorów?
dddarekj napisał:no bywam...wczoraj bylem......DGR to Góra 36 km...jak bede sie tam wybieral dam znaka
! pozdro ! ZIOM...Chyba ze wczesniej bedziesz jechal przez Góre...