• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

eper prosba o sprawdzenie vin

myślałem że może się dowiem jaki mam silnik:P bo już nie wiem czy 110 km czy 115 km bo na ePER są te dwa podane;/

z lewej strony była taka mała tabliczka z wyrytymi cyframi: 99596686 , z prawej strony na tabliczce znamionowej było coś takiego Engine: AR 37101 . Mówi to coś na temat silnika ? czy na bloku szukać?

z lewej strony była taka mała tabliczka z wyrytymi cyframi: 99596686 , z prawej strony na tabliczce znamionowej było coś takiego Engine: AR 37101 . Mówi to coś na temat silnika ? czy na bloku szukać?
stary eper dał radę
masz 110
Przechwytywanie.JPG

a co chcesz wiedzieć ?

Przechwytywanie.jpg

Przechwytywanie.JPG

Ostatnia edycja:
Wszystko co tylko się da :) Powinna to być Alfa 147 140KM sprowadzona z Niemiec, 3D. Nie chcę się naciąć na żadnego Anglika i przynajmniej jakieś podstawowe info mi dużo pomoże :) Dzięki Ci za tak szybką odpowiedź :)

Wszystko co tylko się da :) Powinna to być Alfa 147 140KM sprowadzona z Niemiec, 3D.
niestety pod tym vinem są trzy silniki na rózne kraje o różnej mocy
( znaczy silnik jest ten sam ale w różnych krajach różnie go "zakuwali w kaganiec "
konieczny będzie nr silnika żeby ustalić jaki tam siedzi

Załóżmy, że jest to na pewno z Niemiec auto a nie Belgii czy Francji. Czy da się z tego EPERA sczytać trochę więcej danych niż tylko wersja wyposażenia, data produkcji i moc silnika? Np czy była montowana skóra lub BOSE itp? Dzięki Ci wielkie za pomoc.

tapicerkę ci podałem z epera - szara ( nie skóra )

co do bose to nie wiem czy eper da radę

VIN AR 156 - rozkodowanie - czy któryś z Kolegów pomoże?

Witam, kupiłem 156 2003 rok jtd 115km, mam jakieś niemieckie papiery z TUV-u gdzie w 2009 roku ma wpisany przebieg 88tys km...? czy to możliwe
? A wracającdo sedna czy ktoś z Kolegów jest w stanie posprawdzać baze Fiata - taką z przeglądami w niemczech? Dzięki .

VIN ZAR 93200001315366. Pozdrawiam
:)

może mi ktoś sprawdzić numer VIN ZAR93700005258930
dzięki

jupas - a co chcesz wiedzieć ? zwykłe info z eper czy historię z ASO ?

może być jedno i drugie, tylko żebym się nie załamał:)

Przechwytywanie.JPG

mosz black line
mosz płaty drzwi przednich skóra czerwona
poszycie boku tylnego - skóra czarno czerwona
poszycia siedzeń - skóra czarno czerwona

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót