eper prosba o sprawdzenie vin

S

samul

Guest
jak w temacie od kilku dni próbuję wszystkich linkow on line i nic nie chodzi jesli ktos moglby sprawdzic i mi podac to bede wdzieczny

WER 932A1100 26
MOTOR TYP AR32405

NR VIN ZAR93200000163370

potrzebny mi tez jest kod koloru i odcienia bo nie ma naklejki
najlepiej zrzuty ekranowe , z gory dzieki.

eper1.jpg

eper2.jpg

Masz screeny ale nazwy lakieru to tutaj nie widzę;/ Jedynie na drugiej stronie tam gdzie są "Filtry aktywne" (na górze) masz "Kol. nr: 451" ale nie wiem czy jest to numer lakieru.

w eperze chyba nie ma koloru budy :-(

podałby mi ktos link do działającego epera bo mi zaden nie działa... :(

dzieki panowie a takie rzeczy jak rok produkcj bo wiadomo rozni sie od daty rejestracj , w dokumentach mam
12 03 01 lieferungsdatum i 12 03 02 garantieverfall

chodzi mi o czesci do rozrzadu bo sa roznice miedzy do 2000 i po 2000 natomiast wszystkie szyby sa 00 .ok chyba znalazlem czesci pojda po kodzie motoru ar32405 . z gorki thx.

części dobieraj po nr vin najlepiej - tak robi spora część sprzedawców
no chyba , że masz inny silnik niż pierwotnie wyszedł z fabryki bo vin jest nr nadwozia

a jak wyżej pokazano eper podaje datę produkcji twojej jako styczeń 2001 ( więc szybki możesz mieć z 2000 )

Ostatnia edycja:
Moge prosic o sprawdzenie VINu? Bo coś nie mogę sobie z onlineowymi wersjami poradzić :(

ZAR93900007055146

wiesz właśnie nie widzę tam nic więcej zaraz jeszcze poszukam i jak coś to zapodam screena

no właśnie mam go na kompie :D

a u mnie wyskoczyło "numer nadwozia - wartość błędna"

a u mnie wyskoczyło "numer nadwozia - wartość błędna"

Gdzie szukałeś?
Bo z jednej strony seba sprawdza i eper znajduje taki VIN, a z drugiej strony znalazłem, że VIN nie może mieć na 10 pozycji zera.*
Czyli niby VIN jest poprawny, ale może jednak nie? hmmm.

To co seba wkleił zgadza się z samochodem, który sprawdzam.

*co jest bzdurą, bo moja 155 też ma zero na 10 pozycji.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót