weloo
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Veloce
bo ten eper jest zabytkiem (DVD Rel.18)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rozumiem że vin podał ci sprzedawca - może coś pomylił ?Teraz by się przydało dowiedzieć coś o tej 159 z VIN, o którym coś szukam. Chciałbym się dowiedzieć przed pojechaniem na oględziny.
rozumiem że vin podał ci sprzedawca - może coś pomylił ?
nie mam pomysłu
Mój VIN od 155 sobie znalazłem i nie ma problemu żeby z niego wydobyć istotne info.
VIN o który pytam zgadza się z tym co podał mi na screenie seba. To jest 159 Q4 3.2 JTS.
Nie potrzebuję całej historii serwisowej, bo wiem, że po VINie Alfy się tego nie dowiem. Chcę natomiast się dowiedzieć jakie miał wyposażenie w chwili wyprodukowania. Czyli kolor i tapicerka w zasadzie, bo seba podał mi już numery silnika i nadwozia.
---------- Post dodany o godzinie 17:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:26 ----------
Skoro się pomylił to dlaczego seba znalazł samochód?
Ten link gdzie się VIN znaleźć nie chce to baza do 2005 roku, a auto jest z 2006. Inna rzecz to, że kt0sfajny podał mi link z ręcznym rozkodowaniem VINu. Stamtąd też wynika, że dziesiąta pozycja nie może być zerem. Tylko, ze moja 155 też ma zero i VIN jest prawidłowy.
Jednak zakładając, że ta strona się nie myli to powinno być:
ZAR93900067055146 zamiast ZAR93900007055146 co oznacza, że auto jest z 2006 roku.
to chyba , że tak
Ten link gdzie się VIN znaleźć nie chce to baza do 2005 roku, a auto jest z 2006.
http://www.farel.it:7080/navi?COLOU...REVIOUS_KEY=SUBGROUP_7&SB_CODE=-1&WINDOW_ID=1 - dane z 01.04.2010
klik "ok" i czekaj chwilę
Koledzy a rozszyfrujecie mi mój VIN..... ZAR93200001022391
na tych co podaliście linki to silnik sie zgodził i kolor poszyć siedzeń....
ale chciał bym wiedzieć coś wiecej... gdzie była wyprodukowana ..... czy drewniana kierownica która mam jest orginał... i jaka wersie alfy posiadam...
Dzięki z góry i POzdrawiam...![]()
Eper mówi:Koledzy a rozszyfrujecie mi mój VIN..... ZAR93200001022391
na tych co podaliście linki to silnik sie zgodził i kolor poszyć siedzeń....
ale chciał bym wiedzieć coś wiecej... gdzie była wyprodukowana ..... czy drewniana kierownica która mam jest orginał... i jaka wersie alfy posiadam...
Dzięki z góry i POzdrawiam...![]()