Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Te napisy to kwestia gustu. Ja mam sam "Giulia" bez Q2, jest OK, moim zdaniem Q2 też jest OK. Uważam, że właśnie brak napisów, gdy widzę to na starszych autach, powoduje że jest trochę "łyso". I dlatego to kwestia gustuWitam, nosił się ktoś z zamiarem pozbycia się napisu giulia q.....
Mam oba i chyba się ich pozbędę według mnie szpecą a nie dodają uroku
Jak wy się zapatrujecie .....?
Te napisy to kwestia gustu. Ja mam sam "Giulia" bez Q2, jest OK, moim zdaniem Q2 też jest OK. Uważam, że właśnie brak napisów, gdy widzę to na starszych autach, powoduje że jest trochę "łyso". I dlatego to kwestia gustu. Jak się źle z nimi czujesz - zlikwiduj. Ale przed tym zastanów się, czy np. ciemne nie wchodzą w rachubę.
Technologicznie sprawdź to mocowanie, pewnie klej (czasami bywają tez otwory) i jak to Q2 usunąć nez śladu. Może latwiej zmienić kolor istniejacych oznaczeń, bez ich demontażu?Hmmm tez rozważałem czarne np. Sam napis giulia
Tylko niechcial bym przekombinowac.
RWD =/= Q2Jak masz napęd na tył to masz Q2 jak veloce to Q4
Czarne nie wiem czy będzie pasował do emblematu Alfa Romeo -ten jest kolorowy
W szkodzie widziałem ze fabrycznie tez dają czarne -ale logo producenta tez jest czarne -
To ma sens
Emblematy są Przyklejany wiec otworów nie ma żadnych
Technologicznie sprawdź to mocowanie, pewnie klej (czasami bywają tez otwory) i jak to Q2 usunąć nez śladu. Może latwiej zmienić kolor istniejacych oznaczeń, bez ich demontażu?
Jak masz napęd na tył to masz Q2 jak veloce to Q4
Czarne nie wiem czy będzie pasował do emblematu Alfa Romeo -ten jest kolorowy
W szkodzie widziałem ze fabrycznie tez dają czarne -ale logo producenta tez jest czarne -
To ma sens
Emblematy są Przyklejany wiec otworów nie ma żadnych