• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

Spotykamy się o godzinie 12:00 pod Światowidem jutro :). Do zobaczenia :)

A jeszcze co do ostatniego zlotu to Kadyny mają parking na księżycu a nie przy plaży :D 83176560_800_s.jpg

a co tutaj taka cisza...:(panowie...:(jak zakończę przekładkę to możemy się spotkać...:)niech alfapier powspomina stare dobre czasy z 8v:P:rolleyes::cool:

Myślałem, że tylko ja zasnełem. Atu cisza... Kiedy jakieś spotkanie :D bo ja mam troszke kosmetyki przy silniku :D zrobię gdzieś za tydzień bo na części czekam :(. Musze jeździć tym bmw :mad: :/ cierpię na tym strasznie.

no ja też chyba z tydzień jeszcze bez samochodu ...:(czekam teraz na chłodnicę od sikora aż dojdzie...;(no ale gdzieś na 2 tygodnie w sobotkę wieczorem...;)

Ja muszę rurę taką gumową wymienić i klocki hehe zagrzałem hamulce do czerwoności hehehe :D

no to kiedy spotkanko moze bysmy do rooshyo podjechali jak by mial czas :)

eee panowie chwileczkę..ja może dopiero pod koniec tygodnia najprawdopodobniej odbieram samochód...więc poczekajcie na mnie...!!!

No ja od tygodnia znowu jestem posiadaczem Alfy:D Ale niestety ciągle w pracy na wyjeździe, na razie ciężko mi się z jakimś terminem określić;/

Potrzebuję podpiąć się pod kompa, macie kogoś obeznanego w egu??

a co kupiłeś??

jak 156 to chyba wiem kto by mogl sie wpiac jak cos to daj termin to moze sie zgadamy i wpadniemy lub w polowie drogi sie spotkamy :)

ja też już prawie gotowy tylko muszę dokupić dolną cześć obudowy filtra pow. bo mam lukę pomiędzy obudowami i troszkę nie równo chodzi na wolnych obrotach ale tylko troszkę...;)

- - - Updated - - -

i jaki odgłos przez to jest...normalnie jak by stożek był...;)!!!

Taa, 156 2.4 jtd z forum. Alfapier to organizuj mi tego kompa, ja koło tygodnia będę w chacie, ale w łikend jadę na wesele do Olsztyna więc w tygodniu mogę podjechać do ega, nie ma problemu;)

dzwonilem do kolesia co ma program do 156 i kabelek powiedzial ze mozna sie ugadac i sprawdzi tylko jest maly problem :) on niema laptopa trzeba z laptopem do niego wpasc i on reszte zrobi :)

ja tak po 15 juz po robocie a on tak po 16 mowil ze mozna podjechac konkretnie trzeba sie umowic i jedziemy :)

Amortyzatory
Powrót