• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

aja mam nerwa bo juz sam niewiem jak z tymi czesciami z tamtej alfy, cos sie nie odzywa, a miał mi napisac ile za całosc bedzie chciał

hm...jestem za aczkolwiek niewiem czy bede bo jade do mamusi na imieniny 4 grudnia

moja mama ma 4 urodziny i imieniny :) hehe można się spotkać i powywijać na agrykola :D

moja tez ma 4 grudnia...widze ze majją te same imiona...cerciarz masz jeszcze kontakt z tym kolo od benzy co mówiłes? bo mój teraz pusty a pilnie potrzebuje

juz nie aktualne, 40 na wczoraj potrzebowałem, ehhhale to nic, teraz na nastepny przyjaz zabiore dla znajomka moze juz u mnie bedzie

mozna by wprowadzic teraz spotkania w niedziele, bo w poniedziałki o kazdy po pracy i ciemno sie robi...

mozna jasne moze i lepiej by bylo i frekwencja by byla ( ale ty nero tez chyba nie zawsze bys byl bo po imprezach to chyba nie zabardzo :) )

No ja w niedziele to też nie bardzo... Pasuje mi raczej w tygodniu, od poniedziałku do piątku i czasem w soboty bywam w egu na kursie, tylko że różnie to wypada... No nic, jak będę mógł, to będę:D

alfapier, na 14-15 mi sie wydaje ze mozna spokojnie sie ustawiac, teraz po adzerjkach to imprezy juz nie tak czesto...

to jak niedziela 14-15 tak nowy termin spotow

mozna zrobic w ta niedziele...co wy na to?
jakies zimowe foto popstrykac sobie...

w takie ciemno?chodziło mi o nastepna niedziele, chodz juz jestem w egu...

Ja dzisiaj byłem z kumplami na giełdzie w pruszczu, nikt nic nie kupował ani nie sprzedawwał, tak bylismy obczaić... Powiem wam że masakra, co ci handlarze wyprawiają;/ Była jedna alfa z bydgoszczy, 147 po FL 1.6 ale nie przyglądałem się jej bliżej. Grunt że tradycyjna kiełbasa giełdowa zjedzona, 6 browarów wypite;)

no i co kiedy spotkanko robimy moze ma ktos jakis placyk co by mozna podriftowac :) zeby paly mandatow nie wlepily :)

Amortyzatory
Powrót