• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

pozdrowienia dla Alfisti z Elbląga, byłem niedziela i poniedziałek w Elblągu, parę sztuk widziałem, nie machałem bo byłem LRRR

a ja dzis na wiejskiej widziałem śliczna kobiete wsiadajacą do szarek 164, pozdrawiam

no słyszałem,a we trzech to może się opłacić :)

---------- Post dodany o godzinie 16:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:43 ----------

jakbyś mógł pokazać zdjęcia słyszałem, że masz na kompie

mam na kompie ale na tym w domu, pogadam z siostra zeby mi wysłała na poczte, chociaz przy tych zabójczych predkosciach co tam sa netu moze byc problem

nooo wiatraki koło Sztumu mogą rozdmuchać falę neta.. ;)

jak chcesz to mozesz ja tak o 7 chce wyjechac

zobacze jeszcze jutro bo niewiem jak sie impreza w pracy potoczy, hhehehe

alfapier bede jutro o 7 małą bordową strzałą ;)

jop, wojskowa, na pozegnanie taka...sorka, zbytnio % za duzo było, jeszcze mnie trzyma...

to fajnie, szkoda ze nie pojechałem...jak głosik? widzieliscie moze alfine jego?

widzieliśmy i nie rzuciła Nas na kolana :) Może efekt końcowy będzie lepszy

bo mówiłem ze to bedzie seria...a wnetrze juz miała zrobione i pomalowana? stała na kołach?

stała na kołach ale bez tarcz hamulcowych i bez niczego przypominajacego wnetrze :)

a no to sie nie dziwcie ze szału nie zrobiła, jak bedzie juz kompletna ze skóra w srodku to bedzie miodzio...

jezeli oni ja robia w tym garazu to powodzenia zycze , tlumik pospawali tak ze tylko z dolu a z gory nie i byl nie szczelny lipe zrobili poprawka u CZARKA i jest lepiej :)

a ja sie juz uporałem z tymi obrotami, przepływka była nie teges, teraz całkiem inaczej rwie...

Amortyzatory
Powrót