• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

no ciekawe, mozna by takie spoty czesciej robic...w sumie to chyba mozna sie nawet zgadac co jakis czas...tak sobie myslałem i na blacie było wiecej niz 120 bo na czwórce juz pedziłem...hehhe jak reczny spósciłem to wtedy cerciarza machnąłem, dopiero odzyła, heheh

hehe wtedy to już hamowałem..
mam nadzieje ze od wczoraj jasne jest że pierwszy poniedziałek miesiąca godzina 17 spot na bulwarze a z czasem będzie Nas więcej ;)

a moze nastepny w BRANIEWIE i tak raz tu raz tam ( 6.09.2010 ) a tylko niewiem czy bede na nastepnym poniewaz BOBAS juz bedzie

Ostatnia edycja:
Bobasa trzeba od małego Alfą zarażać :)

Noo, Braniewo dobre, a trasa berlinką jeszcze lepsza:D Uwielbiam tam Alfinkę przegonić;] od zjazdu z bwa do węzła przy siódemce jakieś 16-18 minut się jedzie i to naprawdę bez wielkiego ciśnięcia. Ogólnie polecam kto jeszcze nie jechał;)

jak nie , jezdze tam gaz ustawiac i latam tam tak od 160 wzwyz super trasa :)

I ja uważam, ze jak na pierwszy regularny zlot to było nieźle... Szkoda tylko, że mojej nie zdążyli uszykiwać. Ale o 19 odebrałem i wszystko jak na razie ok.

sorki chlopaki ze nie dotarlem do was ale padla mi turbina w alfie stoi u mechanika a ja chodze pieszo nic nie poradze na to moze za rok tu przyjade narazie jestem uziemiony

czekamy na wieksza ilosc chetnych na spociki w elblągu

wiecej chetnych juz chyba nie znajdziemy (niema elblaga juz wiecej tu na forum )

ale forumowiczów z okolic napewno troszke by było, a o spotkach w ndg czy gdzies nie słychac...co to za forumowicz jak ma wyjepke na spot...

nastepny mozemy w BRANIEWIE a pozniej w MALBORKU co wy na to

hm....mozna to przemyslec ale trzeba wziasc to pod uwage ze nie kazdy tam pojedzie, a znowusz elbląg jest pomiedzy ndg malborkiem braniewem, takie centralnie umieszczenie...

ale jezeli bysmy tam pojechali narobili chalasu moze ktos by sie jeszcze zarazil i by sie dolaczyl

można rozreklamować się w miastach obok, bardzo dobry pomysł, a później będą do Eg przyjeżdżać :)

jak wy bedziecie jechac to ja tez, z ttym ze jestem ogranuiczony praca za wczesnie nie dam rady

ale to bedzie we wrzesniu ( chyba ) ? albo pojedziemy w ten przyszly weekend to moze ktos sie zlapie i juz bedzie nas wiecej we wrzesniu :) ?

mozna pomyslec nad tym, w tyg musze na kompa jechac, mam nadzieje ze mi nie powie ze nie moge z tym jezdzic...

Amortyzatory
Powrót