• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

nie kojarze jakos ale jak cos to sie zdzwonimy, w sobote prawdopodobnie juz swoja sliczna odbieram, heheh

nie dopiero tylko u nas jezdza alfy chyba ktore nie sa na forum i nie wiedza ze jest cos takiego jak zlot alf lub spotkanko ale mamy nadzieje to zmienic

popieram...jezdza tez starsze osoby alfami...ich raczej nie da rady chyba nakłonic na forum...

ciężko będzie ale spróbujemy :) ja od kilku dni macham do wszystkich Alfek niestety narazie jedna odmachana

ja juz przestalem machac bo ludzie maja dziwny wyraz twarzy (jak to robilem):)

no faktycznie czasem dziwnie sie spojrzą:D

ta kolega tylko jej nie bedzie na spocie ( chyba ) bedzie 166

oj czekam z niecierpliwością...mozliwe ze na starych alu i bez szybek ciemnych przyjade ale bede...czyli 17 koło statku?

Ostatnia edycja:
czesc chlopaki kiedy sie spotykacie alfami w elblagu bo uderzam na wakacje z rodzinka do lidzbarka moze bym wpadl chodz na chwile co planujecie

witam jasne zapraszamy 2 sierpnia o 17 tak sie spotykamy poznajemy ludzi a jak cos to sie wymysli ( moze 1/4 :) )

dajcie więcej info na temat tego spotkania...

co do pozdrowień to ostatnio ktoś mi machał na "berlince" między malborkiem a tczewem.

Wczoraj posypała mi się skrzynia:( Nie wiem, czytam na forum że może to tylko linki, ale i tak teraz nie mam kiedy się za to zabrać, więc na najbliższy spocik mogę nie dojechać...

Amortyzatory
Powrót