Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wygląd to zawsze kwestia gustu( pominę multiple). Mi się osobiście e90 podoba i uważam, ze ma w sobie dużo charakteru.

W punkt159 każdemu się podoba tylko jedni nie mają odwagi by ją mieć a drudzy niechcą się do tego przyznać.
Mi urywajeździ dużo 159 SW, jak widzę jakąś berlinę to nie mogę się napatrzeć
![]()
Zauważ że w powyższej sentencji nie było ani słowa o usterkowości czy prowadzeniuW punkt tylko nie każdy kupuje auto oczami aby zakup warunkować tylko "podobaniem się". Ja przyznam, że tak kupilem Brere i nie polecam w ten sposób wybierać auta![]()
Nie, tylko probuje zgadnac na co wplynal wyglad samochodu podczas zakupu, ze byles z niego pozniej niezadowolony.Skąd ten pomysł o nieprawdzaniu stanu technicznego... jesteś kolejnym co twierdzi, że jak ktoś nie byl zadowolony z AR to musiał kupić trupa?![]()
I zdecydowana większość tych Brer z tego zakrętu wyjedzie a w przypadku BMW zdecydowana większość zostanie w rowie.Brera jest fajna aż do chwili gdy wejdzie się nią w pierwszy odrobine ciaśniejszy zakręt.