Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Poszukaj tematu o blokadzie kierownicy. Jest spora szansa na to że jest to przyczyną. Można podobno wymienić samemu tylko trzeba jakieś nity zdjąćA u mnie taka dziwność. Pilot u mnie działał ogólnie bez zarzutu. Było tylko jedno miejsce (pod moim domem) gdzie kluczyk kompletnie nie reagował i nie zamykał samochodu. Tak jakby były tam jakieś zakłócenia. W żadnym innym miejscu nie miałem takiego przypadku. Jednak w dniu wczorajszym zaparkowałem pod domem i odruchowo nacisnąłem przycisk zamykania na pilocie i "jakimś cudem" samochód się zamknął. Po kilku h chciałem odjechać ale nie mogłem otworzyć samochodu... W końcu udało się z pilota. Od tego momentu jest problem - muszę kilkunastokrotnie próbować zamknąć bądź otworzyć samochód z pilota. Baterię wymieniłem na nową ale nic to nie dało. Ma ktoś pomysł co mogło się stać ? Rozkodował się ?
Ps - dodam jeszcze, że od jakichś dwóch tygodni po zgaszeniu zapłonu pojawia mi się komunikat 'vehicle protection system not available'.
Już poprawiłem.Kluczyk sam zakodujesz tylko jak pochodzi z danego auta. Drugiego zdania nie rozumiem.
To co w miarę ogarniesz to samo odpalanie - większość dorabiaczy kluczy do aut ci to zrobi.
czy grot służy tylko do wyciagniecia elektronicznego klucza ze stacyjki, otworzenia centralnego w drzwiach i wł/wył poduszke pasażera? Jakoś nie moge natrafić na ten punkt w instrukcji, chyba że tak czytam dzisiaj
Jasne ciekawe jak ???Kiedy otworzysz sam bagażnik i potem zatrzaśniesz w nim klucze to możesz sobie klikać znaczek w nieskończoność jak otworzysz auto a potem klapę to nie ma problemu bo w aucie jest guzik w lampce.Przecież wystarczy nacisnąć logo Alfy na klapie od bagażnika i się otwiera...
dowiedziales sie czegos?Witam,
maly_777 wyslalem priva w sprawie dorobienia kluczyka/pilota do mojej 159-ki. Jestem z Wawy świezy posiadacz Alfy gdzie Cie złapać![]()
Podobny problem, mam jeden kluczyk i chcialbym dorobic drugi, tylko cena z ASO troche przerażaA jakiej informacji potrzebujesz?