Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jeśli chcesz to mogę pożyczyć miernik, który wpinasz między port USB, a urządzenie. Pokazuje on napięcie i natężenie.Wie ktoś jaki prąd podawany jest na gniazdo USB z B&M?
Ale ja nie chcę ładować smartfona z nawi i wielkim ekranem, tylko coś takiego:
Pokaż załącznik 233157
Spróbuję z innym kablem.

Czekaj Epsonix musze przeanalizowac co napisalesczyli masz B&M z MediaPlayerem I zewnetrznym slotem USB do podlaczenia muzy MP3/WMA/WAV, tak? Jeśli tak to podlaczyles sie przez wejscie stereo do radia (zółta wtyczka mini iso)? W proxy ustawiles Audio Output na Stereo/CAN tel mute, Display type na No Display/Voice HMI, a Information Displayed na Type1/Blue&me? POtem rozumiem że zapuściłeś proxy? U mnie to tak wygląda I zarówno wyświetla logo B&M na starcie jak I nie ma tego efektu z głośnością o którym piszesz:
Pokaż załącznik 243817
Dodam dla innych na przyszłość, w przypadku radia bez pinów dla żółtej wtyczki, łączy się na zieloną wtyczkę mini iso a w proxy Audio output ustawia się na Mono/Analog tel mute