Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ale z czym poważna? Bo nie będzie update?
Nie no nie ma problemu żeby przełożyć tylko w sumie jeśli kierownica ma wszystko to po co ja rozkręcac szybciej/łatwiej przełożyć i przepiac poduszkęa jaki problem modul przelozyc? numery wiekszosci czesci/modulow (poza rzeczmi typu wkret czy podkładka)najczesciej zaczynaja sie od 5xx i maja 9 cyfr. poza tym masz stary eper pewnie i tej z 2018 moze nie byc jesli numer sie zmienil. przyciski zaczynaja sie chyba od 15x i tez 9 cyfr. sprawdz w eper jak kompletne kierownice sa oznaczane
z tego coveiem to kierownicy nie musisz sciagac do wymiany samych przycisków ani nawet nie odpinac poduszki, a do wymiany kiery oba musisz zrobic.Nie no nie ma problemu żeby przełożyć tylko w sumie jeśli kierownica ma wszystko to po co ja rozkręcac szybciej/łatwiej przełożyć i przepiac poduszkę1 śruba zamiast kilku
![]()
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Oglądane to jeszcze raz mam ta kierownice dodatkowaz tego coveiem to kierownicy nie musisz sciagac do wymiany samych przycisków ani nawet nie odpinac poduszki, a do wymiany kiery oba musisz zrobic.
Zgadzam sie nowy post juz dodałem w tamtym wątku z instrukcją jak się rozbierać kierownice..wg procedury z aso trzeba sciagac, ale po tym co tam bylo napisane raczej wygladalo to na wygode grzebania/odkrecania wkretow z tylu kierownicy. ktos na ktoryms forum (tu albo na alfaowner) tez napisal cos co sugerowalo ze nie trzeba zdejmowac kiery. jesli trzeba to i tak zaden problem. wszystkie czynnosci mniej zajma niz nasza dyskusja o tym
- - - Updated - - -
[MENTION=77795]niegowic[/MENTION], [MENTION=79678]kozak[/MENTION], [MENTION=79118]ciafok[/MENTION], zrobiliscie straszny OT w watku o kamerze i czujnikach cofania odnosnie retrofitu ACC, a ja jeszcze w tej waszej dyskusji biore udzial. wezcie zacznijcie pisac w dedykowanym watku, tu:
http://www.forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio/160354-dolozenie_adaptacyjnego_tempomatu.html
[MENTION=114]Belfer[/MENTION], móglbys przeniesc posty o ACC/kierownicy/sciaganiu jej itp do powyzszego tematu?