Grisza1976
Nowy
Już zamówiłem.
Koniecznie się pochwal jak już zamontujesz. Też mam ConnectNav z Bose i chętnie bym sobie to cudo zamówił ale na stronie piszą że do radia Blaupunkt i nie wiem czy będzie działać z Magneti.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Już zamówiłem.
A oryginalnie montowal te same zmieniarki? Jeśli tak to jest nadzieja..Koniecznie się pochwal jak już zamontujesz. Też mam ConnectNav z Bose i chętnie bym sobie to cudo zamówił ale na stronie piszą że do radia Blaupunkt i nie wiem czy będzie działać z Magneti.
Koniecznie się pochwal jak już zamontujesz. Też mam ConnectNav z Bose i chętnie bym sobie to cudo zamówił ale na stronie piszą że do radia Blaupunkt i nie wiem czy będzie działać z Magneti.
Na zdjęciach na ALLEDROGO, NAVI "MM" - wersja przedliftowa i poliftowa nie ma takiego slotu na 8-pin gdzie 3 są zewnętrzne a 2 wewnątrz, więc podejrzewam że trzeba przerabiać wtyczkę. Sam zamówię dla siostry, która ma 156 lift na blaupunkcie, natomiast znajomy ma 159 ze starą starej navi i ma pogadać z jakimś elektrykiem, czy to się uda.
Radio Blaupunkt czy ConnectNav?Wszystko pięknie działa, tylko czy da się jakoś ustawić autoplay na wejściu CDC? Albo odpalić to z kierownicy? Bo to jedyna upierdliwość, że trzeba wcisnąć play na panelu.
Mam plan poprowadzić mikrofon tyłem za panelem i umieścić go w lewym nawiewie.Panowie a jak z jakością Audio? Naprawdę dobrze? I jak podłączacie ten z mikrofonem? Mikrofon jakoś prowadzicie do kabiny?
Świetna wiadomośćConnectNav
Mam plan poprowadzić mikrofon tyłem za panelem i umieścić go w lewym nawiewie.
Mam nadzieję, że nie. Tę kratkę zawsze mam zamkniętą :dirol:A czy nie będzie zbierał szumów z wentylacji pracującej na większych obrotach?
Ja jeszcze nie przetestowałem bo walczę z wyciągnięciem radiaskubane tak siedzie, że nie idzie go wyciągnąć a dzisiaj nawet kupiłem specjalne wyjmaki do radia.
ten chaczyk