matysek_alf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 JTDm 16v '06
Wrzuć zdjęcie jak możesz. Ciekaw jestem jak to wyglądaJa mam oklejone szczotkowanym aluminium jasnym z allegro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wrzuć zdjęcie jak możesz. Ciekaw jestem jak to wyglądaJa mam oklejone szczotkowanym aluminium jasnym z allegro
w końcusię udało zdemontowac poduszke
konsole i wszystko co było potrzebne a raczej wymyślone do obklejenia
także efekt widać na zdjęciu
kolor to czarny alu szczotkowany ale mieni się on w aparacie na czarno szaro a nawet srebrno
jak na nocną robotę to jestem naprawde mega zadowolony
![]()
Cel osiągniety
jedynie co mnie ciekawi i tu chyba ukłon w strone kolegi "Misiu" dało by się zrobić takie ramki na zegary ??ja zrobilem je z starych ramek licznikowych z 145 ( na zdj jeszcze nie dokończone bo to pierwsze zdjęcia były. Daloby się zrobić takie ramki na te tunele ?
zobaczcie może się wam też to spodoba
![]()
a przy okazji jakis pajac nie podpiął mi kostki w kierownicy slużącej do sterowania radiempo namyśle nie dziwie mu sie bo już tez mnie wkurza jak mi w nocy przed oczami cos czerwonego lata
na zdj przed i po zabiegu![]()
ach ,i czy te pierscionki sa zatoczone po bokach czy plaskie?
Postaram się pomóc, ale nie wiem czy dzisiaj zdążę. Mam aluminiową konsolę.Dobra chlopaki mam proźbe kto mi zmierzy średnice tych tuneli na zegary ? u mnie są te ramki i nie chce ich narazie wyciągać
dobrze by było żeby kilka osob to pomierzyło zarówno Ci co mają aluminiowe panele jak i Ci co mają plastikowe. Chodzi o średnice w panelu każdego kólka bo mogą być takie same a mogą być minimalnie inne i dlatego jest to ważne. Dobrze by było np takie ramki żeby wchodziły na ciasno niż żeby były wklejane dlatego prosze o zmierzenie tego jak najciaśniej się da oczywiście jeśli ktoś ma do tego chęci
Tak chyba będzie najprościej przypomniały mi sie ringi z ebaya,ale one to tylko obramówki.nie bede zakladal nowego tematu.mam pytanie odnosnie kratek nawiewu.Mam taki maly problem, ze zaczyna mi zlazic farba z tych srebrnych obramowek na 2 kratkach konsoli srodkowej.Mam takie pytanie czy ma ktos jakis pomysl zeby to pomalowac??Nie wiem jaki dokaldnie to kolor czy srebrny czy chrom ale chyba srebrny tylko chcialbym sensownie dobrac ten kolor??Moze ktos juz sie bawil w taka regeneracje??Ja zaczynam o tym myslec bo mi to troche przeszkadza.Myslalem zeby zakleic srodek folia samoprzylepna i psiknac jakims sprayem.