Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Zwykła.Z jakiego materiału jest wykonany ten Ulter? Kwasówka czy zwykła blacha? Chcę zmienić swój i zastanawiam się nad Ulterem lub czymś indywidualnym. Co myślicie o wydechu pokrytym aluminium (tzw. aluminiowanie)?
Wewnątrz samochodu w zasadzie nie ma różnicy, natomiast na zewnątrz nie określiłbym tego jako głośniej, ale bardziej rasowo. Absolutnie nie jest uciążliwy podczas dłuższych podróży. W poprzedniej 159 jeździ już 6 lat i nie ma z nim żadnych problemów. W 2.0 mam od listopada 2016.Czy ktoś z posiadaczy potrafi porównać dźwięk Ultera z serią? Jest głośniej, bardziej basowo? Pytam, bo nieszczególnie mi na tym zależy, a planuję zakup, żeby do 2.0 sprawić dwururkę ;-)
Nie mieszkam w PolsceNie mieszkasz w PL? [MENTION=248]alces1[/MENTION] ma Ulter w 2.0.
Dzięki wielkie za odpowiedźJa mam Ulter Duet u siebie (taki jak z drugie linku) i wygląda dobrze, ale na dźwięk to Ty nie licz. Brzmi fajnie... jak się wypala DPF. Normalnie wewnątrz różnicę słychać minimalnie, z zewnątrz to nawet nie wiem, raczej też nie za bardzo. Klekot JTDm'a i tak zagłuszy wydech![]()