Dębica i okolice

Koledzy, przepraszam za zamieszanie ale prawdopodobnie nie dam rady w sobotę przyjechać ma spota.
Może przełożmy na poniedziałek? Wtedy może Danone i Xaxvix też wpadną?
Wysłane
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Wtorek też może być.

Ostatnia edycja:
Wlodziu jak tylko dam rade to tyrkne ale ostatnio wyjezdzam ok.8 i wracam ok.17 i mam tylko ochote odpoczac.Moze jutro wroce wczesniej,przynajmniej mam taki plan

Piotrek odbierzesz za miesiąc ;-)
W sobotę muszę w domu z małymi zostać, dlatego nie dam rady. Inaczej bym wpadł.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Andrzej wyluzuj sie i nie tlumacz sie.Kazdy ma swoje zycie przeciez i ja to rozumiem.Tak tylko sobie zartuje.To co jest ktos chetny moze na niedziele, a pozniej na wtorek?

W niedzielę bym wpadł

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Ja ten weekend przeznaczam na rzecz moto, więc odpadam.
Wlodku masz może jeszcze te naklejki na tylną szybę?

Panowie macie jakiegos mechanika, ktory moglby mi oszacowac koszt naprawy auta? Wczoraj kolo jasionki, zagapil sie pan dziadziu i rozwalil mi dupcie;/ W czwartek mam ogledziny z ubezpieczenia, wiec pasuje mi przed tym dniem dowiedziec sie mniej wiecej ile bedzie mnie naprawa kosztowala

Ja będę ale wolał bym o 19

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Placyk jest oświetlony super. Jasno jak w dzień.
Jutro o 19( niedziela). Może jeszcze ktoś się zjawi. :wavey:

Ostatnia edycja:
Panowie macie jakiegos mechanika, ktory moglby mi oszacowac koszt naprawy auta? Wczoraj kolo jasionki, zagapil sie pan dziadziu i rozwalil mi dupcie;/ W czwartek mam ogledziny z ubezpieczenia, wiec pasuje mi przed tym dniem dowiedziec sie mniej wiecej ile bedzie mnie naprawa kosztowala
Po oględzinach rzeczoznawcy masz dwa wyjścia. Albo zlecisz to warsztatowi i całość szkody pokryje ubezpieczyciel, bez Twojej ingerencji, albo zdecydujesz się sam, po oszacowaniu strat naprawiać i zarządzać kosztami na własną rękę.
Patrząc z Twojej perspektywy, nie mając zaprzyjaźnionego mechanika i mając skomplikowaną szkodę zleciłbym pracę profesjonalnemu warsztatowi. Może nie zyskasz na tym interesie, ale będziesz miał profesjonalnie naprawiony samochód.
P.S. Oczywiście dozór napraw i wgląd w wymianę części zamiennych to warunek konieczny.
Pozdrawiam.
sm00q

Chyba nikogo więcej nie będzie.

Włodek, Piotrek dzięki za spota :) Miło było znów się spotkać i pogadać. Było nas trzech, a każdym z nas inna krew...( jak w Autobiografii :) ) ale i tak było wesoło :)

Amortyzatory
Powrót