Dębica i okolice

ma ktoś może jakąś chemię profesjonalną do czyszczenia tapicerki? chętnie odkupię jakąś mniejszą ilość bo nie widze sensu kupowania opakowania dużego

mam na mysli cos co dziala na zasadzie Presprayu TersusPR101 - chodzi mi o srodek ktory wstepnie rozpuszcza brud
Są opakowania 1kg.

O jaką tapicerkę Ci chodzi? skóra czy szmata?. Do szmaty to mam proszek RM760 do prania kachera i na jedno pranie mogę Ci dać ( odkurzacz piorący wymagany )

szmaciana, odkurzacz ekstrakcyjny mam zalatwiony, ten prosze Karchera chcialem kupic ale chodzi mi o plyn ktorym sie spryskuje przed zastosowaniem proszku.
RM760 moge rowniez odkupic jesli masz wieksza ilosc bo to bedzie moje pierwsze pranie a nie chce kupowac niepotrzebnie calego opakowania a oboawaim sie ze bez tego presprayu sienie obedzie bo to jasna tapicerka i fotel kierowcy jest az czarny :/

Tym proszkiem wyczyściłem nawet smar grafitowy z łańcucha na prawie białej podsufitce :) ( przewoziłem rower )
Na jedno pranie 3,5l wody idzie trzy małe łyżeczki . Starczy na cały samochód łącznie z boczkami.
Odkurzacz musi natryskiwać i wyciągać. Specjalna ssawka.
Nanosisz roztwór czekasz z 3 minutki ( aby nie wyschło ) i potem natryskujesz i wysysasz od razu. W ten sposób wypłuczesz wszelki bród.
Potem kolejny etap prania. Siadasz obok autka pijesz browara i patrzysz jak schnie :)
Te trzy łyżeczki ( na całe autko ) dam gratis :) lub za browarka :) do wyboru.

Ostatnia edycja:
mam taki odkurzacz ktory natryskuje i wyciaga, a co rozumiesz przez to ze najpirw nanies roztwor?

ma co rozumiesz przez to ze najpirw nanies roztwor?

Pierw nanieść płyn poczekać aby rozpuścił nieczystości. Ale nie można dopuścić do wyschnięcia. Ja jak prałem tylną kanapę to pierw spryskałem całą i zaczynałem od początku już wypłukiwać ( prać).
Jak przyjdziesz to Ci wszystko wytłumaczę.

Panowie nie macie jakies alfy 147 fl po wypadku? Pasuje mi dupa cala:)

Konrado, kup zgrzewkę i wyklepiemy! będzie funkiel nówka nie śmigana! :)

piotrek dzis widziany w Wiewiorce.Co ty masz za ramki bo sa jakies czerwone ale mowisz, ze nie klubowe.Gdzie Ty mieszkasz??Pozdrawiam.Lapki byly

Pierw nanieść płyn poczekać aby rozpuścił nieczystości. Ale nie można dopuścić do wyschnięcia. Ja jak prałem tylną kanapę to pierw spryskałem całą i zaczynałem od początku już wypłukiwać ( prać).
Jak przyjdziesz to Ci wszystko wytłumaczę.

masz czas jutro po poludniu? ok 17/18?

piotrek dzis widziany w Wiewiorce.Co ty masz za ramki bo sa jakies czerwone ale mowisz, ze nie klubowe.Gdzie Ty mieszkasz??Pozdrawiam.Lapki byly
Tak są czerwone ale niestety nie z forum, mieszkam przed radomyslem, lapki były pozdrawiam.

Dodano po 2 minutes:

Musisz się zgłosić do mnie to będziesz miał ramki i to gratis :)
To kiedy i gdzie mam się zgłosić.

Ostatnia edycja:
To kiedy i gdzie mam się zgłosić.

Zaraz zrobię naklejki i będą do odebrania już po południu. Będziesz w Dębicy np. w niedzielę?
Pod czerwoną torebką o 19. Zrobię Ci też parę dodatkowych gratisów :)
Tam się zawsze spotykamy i może ktoś jeszcze zawita.

Naklejki na tablice są gotowe. Dodatkowo zrobiłem naklejkę na tylną szybę i naklejki flagi włoskiej.
Czyli komplet jaki dostali wszyscy.

Niedziela czerwona torebka o 19
Kto będzie?

Ostatnia edycja:
Było by super widzieć Cie w niedziele

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót