Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
Wlodziu wez mi jak mozesz 2 komplety naklejek
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wlodziu a nie bedziesz straszyl ta bronia i kamerkaW takim razie będzie ktoś? Nie chce mi się jechać jak nikogo nie będzie![]()
Chyba się skuszę na tą reklamę
Żyję sobie w trudzie znoju orze ziemię grzebie w gnoju jestem panem w całej wsi, bo mam passka w TDI. Wszyscy we wsi mnie szanują, gdy zajadę swoją furą. Laski piszczą, kury gdaczą, kiedy w pasku mnie zobaczą. Gdy zajadę pod kościół wszyscy mówią to jest gościu. Wóz wymiata Fordy Fiata widać na wsi, kto bogaty, jeszcze znaczek TDI wszystkim się po nocach śni. Idę orać, bo już czas zanim zazdrość zeżre was. Wy se siedźta i czytajta VW podziwiajta, bo to auta cud techniki, Niemcy robią super bryki.
Muszę Ci dać naklejeczkę do wycięciaPewnie jakiś mały spot
Pozdrawiam.
![]()
Nakleiłem kiedyś.
To nasze miejsca bardzo często tam się spotykamy. Taki spot na super szybkoPozdrawiam dwie alfy stojace obok siebie pod gumiarnia ok.8 rano na ramkach klubowych.Jedna 147,a druga 156![]()
Włożę za wycieraczkę naklejkę do wycięciaWprawilem się przy takich zabawach z małą![]()
Piotrek jutro też tam będziemy stali to możesz się dołączyć.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka