Dębica i okolice

spotkanie o 19.00 torebka - Dębica

Witam Wszystkich

Ja też oczywiście będę obyśmy nie byli z Włodziem sami jak przez 2 lub czy ostatnie razy ;) Jacek

Ja będę, może kilka minut po 19.00

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzięki za Waszą obecność. Filmik się misi się przetrawić na kąpie jak będzie to wstawię.
Tematy były ciekawe
attachment.php

Ostatnia edycja:
Nowa stacja paliw w okolicach mostu działa, diesle nadal 4.99

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wstawiony filmik.

Ostatnia edycja:
Chyba się skuszę na tą reklamę :)

Żyję sobie w trudzie znoju orze ziemię grzebie w gnoju jestem panem w całej wsi, bo mam passka w TDI. Wszyscy we wsi mnie szanują, gdy zajadę swoją furą. Laski piszczą, kury gdaczą, kiedy w pasku mnie zobaczą. Gdy zajadę pod kościół wszyscy mówią to jest gościu. Wóz wymiata Fordy Fiata widać na wsi, kto bogaty, jeszcze znaczek TDI wszystkim się po nocach śni. Idę orać, bo już czas zanim zazdrość zeżre was. Wy se siedźta i czytajta VW podziwiajta, bo to auta cud techniki, Niemcy robią super bryki.

Pasek !!!

Chyba się skuszę na tą reklamę :)

Żyję sobie w trudzie znoju orze ziemię grzebie w gnoju jestem panem w całej wsi, bo mam passka w TDI. Wszyscy we wsi mnie szanują, gdy zajadę swoją furą. Laski piszczą, kury gdaczą, kiedy w pasku mnie zobaczą. Gdy zajadę pod kościół wszyscy mówią to jest gościu. Wóz wymiata Fordy Fiata widać na wsi, kto bogaty, jeszcze znaczek TDI wszystkim się po nocach śni. Idę orać, bo już czas zanim zazdrość zeżre was. Wy se siedźta i czytajta VW podziwiajta, bo to auta cud techniki, Niemcy robią super bryki.

;)Włodziu szacun za ten wierszyk !!!!!! ale niestety taka jest brutalna prawda !!!

Pewnie jakiś mały spot:)
Pozdrawiam.
214.jpg

Nakleiłem kiedyś.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Wprawilem się przy takich zabawach z małą :-P
Piotrek jutro też tam będziemy stali to możesz się dołączyć.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Jakoś to wyciął po konturach granicy podkarpacia. Muszę sobie tak samo zrobić

Wprawilem się przy takich zabawach z małą :-P
Piotrek jutro też tam będziemy stali to możesz się dołączyć.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Włożę za wycieraczkę naklejkę do wycięcia :)
Zapraszamy będzie trzy w kupie :P

to ta naklejke co mi dales trzeba wyciac po konturze?To wloz naklejke,a ja sobie odbiore zza wycieraczki:D chyba, ze to ta sama ktora mi ostatnio dales na spocie?

Tak ta sama ( to ta mniejsza naklejana na szybkę).
No i zrobiłem 800-tny wpis Ha Ha :)

Amortyzatory
Powrót