Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Włodziu ja rezerwuję jeden komplet na tablice i jedną nalepkę z napisem Rzeszów. Napisz na pw ile się za to należy.
Reggi chyba zaczne brac po piwku od sztuki,a Włodek to juz chyba zacznie po 4-packu brac![]()
4-pak + 1 dla mniei wszyscy przygotowac sie na taki sposob rozliczania
P.S. cieszyc sie, ze nie 6-pak![]()
Na jedną tablice idzie dwie naklejki biała i czerwona przykleić na styk. Krawędzie są zafoliowane aby woda nie podchodziła. Ja mam takie i od grudnia do dziś trzymają się super. Po naklejeniu ogrzać ( ale bez przesady to jest plastik ) np. suszarką do włosów i docisnąć wtedy klej złapie mocno.Włodziu ja rezerwuję jeden komplet na tablice i jedną nalepkę z napisem Rzeszów. Napisz na pw ile się za to należy.
Chyba , że wpadniesz do mnie. To blisko torebki. Jedziesz wielopolską do kościoła Miłosierdzia. Mijasz jubilatkę i stajesz na parkingu koło niej.to Włodziu jestesmy umowieni jutro pod torebka o 19.Pozdrawiam,a Rzeszow niech sklada zamowienia zeby Włodziu wiedzial ile Wam przekazac karteluszek
dobra podjade do Ciebie.To jest na Szkotniej?czy dalej jade i przed rondem w prawo w ta ulice??
To czekam w garażu jutro o 19Ja też postaram się zajrzeć
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mam dla Ciebie naklejki na tablice.Ja tez spróbuję się pojawić.
Chyba mocno się spóźniłem bo o 19 30 już było pusto...