• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Dębica i okolice

W końcu fontanna jakoś się przydała bo całe lato ( upały ) nie działała. :)
Pasowało by nas złapały kamerki.
Szykować się na spotkanko w najbliższą niedzielę.

Ostatnia edycja:
PiotrekRównież pozdrowienia trzeba było mnie zaczepić zrobilibyśmy mini spota po mszy:)PsRynek wyglada pięknie może jakiś spot nocą z kilkoma fotkami belli - co o tym myślicie?

ja jestem za ale w nastepna niedziele. Łukasz chwile po mszy widzialem Cie na Konarskiego jak jechales w strone rynku(w okolicy Bohemy) mijalismy sie ale ja jechalem Yarisem

Jak tylko będę miał autko na chodzie to chętnie w niedziele wpadnę.

A tak z innej beczki...jaki możecie polecić akumulator do mojej GT? Fiamm(czy coś takiego) który mam aktualnie po niecałych 3 latach odmówił posługi... jakie parametry ma mieć akumulator dla 1.9 JTD?

Voltmaster (produkcja Centra - ich marka) od 4 lat w sprzedaży na gwarancje w punkcie wrócił tylko jeden.
74 Ah - 230 zł.
(2 lata gwarancji)

Ja mam założony jak niżej. Teraz idzie mu trzecia zima. Jak na razie kłopotów zero.
100% bezobsługowy 3 lata gwarancji + Centra Assistance to pakiet usług w zakresie BEZPŁATNEJ pomocy drogowej, który jest dołączony do każdego akumulatora CENTRA FUTUR.

Centra CA722 72AH/720A FUTURA
Tylko ten wszedł mi w fokusie na wysokość a teraz robi w alfie

Ostatnia edycja:
Włodek rekord w ilości aut w jednej kolumnie, około 600 alf chcą uzyskać ^^

Piotrek no to tylko pogratulować :) kiedy pępkowe?:D

Amortyzatory
Powrót