Dębica i okolice

ten zasilacz USB to masz podlaczony przez jakis rozdzielacz do gniazda zapalniczki?

Mam podwójne gniazdo do zapalniczki.
I w nim przetwornica USB która sieje zakłócenia aż miło. Myślę , że Dominik coś wykombinuje.
Muszę mieć dwa gniazda USB kamerka i nawigacja po około 500mA

Ostatnia edycja:
ja mam jakiegos Inteka + antene Sirio(modelu nie pamietam) i tez mam dobry szumofon. Bede mial to w niedziele to mozna porownac

nie mam wpiete w gniazdo zapalniczki

Ale jak używasz CB to masz dodatkowo ładowarkę USB do telefonu lub nawigacji?.
Jak mam samo CB jest ok ale jak włączę ładowarkę USB to jest kosmiczne zakłócenie.

Właśnie zestroiłem antenkę i jestem gotowy do testu

Ostatnia edycja:
Ale jak używasz CB to masz dodatkowo ładowarkę USB do telefonu lub nawigacji?.
Jak mam samo CB jest ok ale jak włączę ładowarkę USB to jest kosmiczne zakłócenie.

Właśnie zestroiłem antenkę i jestem gotowy do testu

no to juz wiesz co robi zaklocenia. mialem podobnie jak jechal do Cro i mialem rozdzielacz i do rozdzielacza wpieta lodowke samochodowa i CB, kumpel w drugim aucie mowil ze strasznie szumi mi CB, wylaczylem ten rozdzielacz wlaczylem bezposrednio CB do zapalniczki i bylo bez problemu.

no to juz wiesz co robi zaklocenia. mialem podobnie jak jechal do Cro i mialem rozdzielacz i do rozdzielacza wpieta lodowke samochodowa i CB, kumpel w drugim aucie mowil ze strasznie szumi mi CB, wylaczylem ten rozdzielacz wlaczylem bezposrednio CB do zapalniczki i bylo bez problemu.

To wiem od początku ale gdzie dorwać taki zasilacz. Może Dominik coś pomoże.
A nowe radyjko chyba działa dobrze ale jutro sprawdzimy dokładniej.
Ma ktoś ustrojstwo do sprawdzenia ustawiania anteny?.

Ostatnia edycja:
Dzisiaj również postaram się być:D
Co do CB mam unidena 520 i antenka president missouri (w przyszłym roku zestawik bedzie miał 10-lecie) co do szumów w miare Ok gorszy minus z antenką słaby magnes, zastanawiam się nad modelem Virginia? Bo pierwsze wgniotki po spadku już są.

gorszy minus z antenką słaby magnes, zastanawiam się nad modelem Virginia? Bo pierwsze wgniotki po spadku już są.

Polecam AS Sirio 100
Ja mam taką i śmiga super a na dodatek mocno siedzi na dachu. Zresztą zobaczysz sam.

Pogadamy dzisiaj, a jak ktoś z Was ma radio CB na zbyciu chętnie przejrzę oferty :)
Do.zo. o 19 :)

Jak moje nowe będzie ok to mam drugie sprawne w bagażniku. Puszę za pomoc w temacie zasilacza USB do samochodu.
Ale antenki nie mam.
Spoko, obejrzymy co tam z Twoim radiem, w razie czego temat do ogarnięcia, ale to na miejscu pogadamy.

Dzięki
Bardzo miło było się spotkać przepraszam, że tak krótko ale praca zabiera mi tyle czasu że weekendy chce w 99% poświęcić dla rodziny.
Pozdrawiam

tez dzieki za spota. Fajnie sie z Wami spotkac, a jak jest Domin, Jacek i Wlodziu to juz w ogole smiechawa:D

jeszcze trzeba zrobic jakiegos swiatecznego alebo noworocznego spocika

Również dzięki. Ładnie dziś ekipa dopisała.
Można jeszcze coś pomyśleć w tym roku, może będzie jeszcze lepsza frekwencja (-:

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

a jak jest Domin, Jacek i Wlodziu to juz w ogole smiechawa:D

jeszcze trzeba zrobic jakiegos swiatecznego alebo noworocznego spocika

To ładnie nas posumowałeś my jesteśmy tylko dla śmiechu :(.

Jak jechałeś to antenę od CB miałeś dalej pochyloną?.
Jak tak to zasięg był super a jak byś miał ją na prosto to pewnie było by jeszcze lepiej.

Ale miło było Was spotkać. :). Taka frekwencja powinna być co tydzień.

Ostatnia edycja:
Tak caly czas mialem pochylona antene. Ja Ciebie slyszalem slabo

Ja Ciebie też słyszałem słabo i już nie czytelnie, choć dolatywały do mnie inne głośne sygnały ( chyba z obwodnicy )
Jak się uda to jeszcze kiedyś posprawdzamy nasze szumofony.

Amortyzatory
Powrót