Jambo
Nowy
to jest nie możliwe i było by to masakracją lać tam kranówkę . To musi być destylat + jakiś katalizatorDlatego do tego urzadzenia zalecaja zwykla wode a nie ta destylowana czy osmotyczna.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to jest nie możliwe i było by to masakracją lać tam kranówkę . To musi być destylat + jakiś katalizatorDlatego do tego urzadzenia zalecaja zwykla wode a nie ta destylowana czy osmotyczna.
Mam wrażenie, że na siłę dopisujesz teorię spiskową. Próbujesz obalić metodę.Wodór jak wiadomo zachodzi w reakcją z tlenem a produktem spalania jest WODA.
to jest nie możliwe i było by to masakracją lać tam kranówkę . To musi być destylat + jakiś katalizator
Mam wrażenie, że na siłę dopisujesz teorię spiskową. Próbujesz obalić metodę.
Produktem spalania LPG jest WODA. Produktem spalania wodoru w silnikach spalinowych napędzanych tym paliwem też jest WODA. Czyli z LPG i silnikami HHO też jest coś nie tak?
- - - Updated - - -
A to w celu ucięcia dalszej dyskusji w temacie spalania wodoru w silniku spalinowym:
http://hho-power.eu/wodor-jako-paliwo/wodor-z-paliwem#kotwica
Trzycylindrowy silnik o pojemności 1,5 litra, oferowany przez koncern BMW, jest ciągle rozwijany. Prototypowa wersja wyposażona w nowatorski system wtrysku wody osiąga moc 218 KM. Jak to osiągnięto?
Ja dzisiaj miałem robione w swojej Belli 159 1,9 JTS czyszczenie wodorem nagaru z firmy Carbon Clean.Cała operacja trwała ok 1,5 godziny i zapłaciłem 250 zł brutto.
Gość przyjechał na miejsce do mnie do pracy więc nie było problemu.Czy to dało jakieś efekty okaże się jak będę wracał do domu po pracy bo mam ok.40 km dojazdu.
Ogólnie gość mówił że efekty czuć po przejechaniu ok 150 km...........czy to prawda nie wiem okaże się.
Nie chce Cię martwić, ale to działa, tylko trzeba to właściwie przeprowadzić.Nie chcę was martwić ale to całe wodorowanie to zawiele nie daje chyba że to robimy od nowości. Polecam obejrzeć mk4 garag na YouTube Michu tam zrobił całą procedurę włącznie z rozebraniem go po całym czyszczeniu.
Pozdrawiam