zaden " dobry zakład " nie ma raczej myjki za pół miliona xD jedze do bossza tak xD
Hej
napisz coś jaśniej bo nie kumam, a jeżeli BOSH to gdzie? Warszawa???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
zaden " dobry zakład " nie ma raczej myjki za pół miliona xD jedze do bossza tak xD
Czy słyszał ktoś o dolewaniu do paliwa takiego czegoś :
http://autokosmetyki-24.pl/pl/olej-...tetyczny-do-mieszanki-do-dwusuwow-150-1l.html
Kolega wyczytał na forum Toyoty o stosowaniu tego oleju do paliwa, spróbował u siebie w BMW 3.0 d i powiedział że rewelacja!
Korekty wtrysków idealne, silnik zdecydowanie ucichł i pracuje równiej, czarny dymek przy przygazówce znikł.
Co wy na to?
powiem takAle na forum Toyoty dolewali to do paliwa w silniku D4D czyli z common rail, a BMW 3.0 też jest na CR
temat z tym olejem podrzucił mi mój kolega - diagnosta komputerowy. On spróbował i rzeczywiście to działa. Efekty widać gołym okiem ( brak czarnego dymku) i po podpięciu pod kompa ( korekty wtrysków).
Chyba to spróbuję![]()
Wymiesza się . Leje się 200-250 ml na zbiornik przed tankowaniem. Czekam na przesyłkę i próbuje. Przed i po użyciu oleju samochód podłącze do kompa i zobaczę jakie będą zmiany.
Po jednym zbiorniku z tym dodatkiem silnik spokojniej i ciszej pracuje - to na pewno.
Zrobię jeszcze jeden zbiornik i podłącze pod komputer zobaczyć korekty wtrysków i dam znać.
Ale tylko ten olej co podałem linka bo jest nisko popiołowy, reszta olei nie nadaje się.Witam
powiem wam że znam dobrego mechanika który również potwierdził że w Polsce zalecanym jest lać 100-200ml oleju syntetycznego od dwusuwa (olej który się dodaje do benzyny celem smarowania silnika) na bak ropy bo to napewno nie uszkodzi niczego a w przypadku chrzczonego paliwa uchroni przed zatarciem wtrysku, pompy etc.
co zalałeś?