Witam kupiłem ostatnio alfe 147 1.9jtd 16v 150km polift alfa ma nabite około 250tysi klima działa turbo się zbiera sprzęgło zrobione podłoga zdrowa zero rdzy całość wyszła mnie około 6k i co dalej auto ma moim zdaniem całkowicie wybite zawieszenie na najmniejszej nierówności dołeczku,kanale zawias tucze sie tak jak bym miał gwintowane zawieszenie a zawias jest seryjny auto nie wybiera totalnie nierówności słychać wszystko trzeszczy,piszczy,bije, co ciekawe słysze nawet tarcia jak by koło tarło o nadkole ale to jest nie możliwe bo prześwit jest ogromny na całą pięść na każdym kole ale to słychać poczytałem troche i wiem że ten model ma bardzo skomplikowane zawieszenie chyba z 11wachaczy itp zakładam że wszystkie są do wymiany razem z amortyzatorami pytanie do was ile to może kosztować czy opłaca się to robić bo autem w sumie nie da się jeździć w tym stanie w sumie na równej drodze da się jechać ale to ma być auto na każde warunki chciał bym żeby zawieszenie pracowało tak jak powinno ile to może kosztować i czy jest wgl sens to robić dodatkowo silnik jest cały zalany od dołu czego to może być przyczyna? ogólnie jeśli nawet bym to zrobił to czy ja będę w stanie sprzedać potem to auto i nie być stratny?