Czas realizacji

janek

Użytkownik
Auto
było: 147, Giulietta, Giulia, Spider '85 jest Tonale '24 / Ducati Multistrada V2S '25
Dostałem potwierdzenie produkcji auta.

Na rozpoczęcie produkcji czeka się 1,5 miesiąca obecnie. Z dostarczeniem około 2 miesiące. Także trzeba uzbroić się cierpliwość.

Tylko dwa miesiące przy nowym modelu? Widać, że nie mają w fabryce za dużo roboty...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

zamówienie składałem kilka dni temu i odbiór mam wstępnie na 17 marca,ale od razu mi powiedziano żebym na ten termin nie liczył:)

w Czwie.Od razu powiem Ci,że to nieprawda co napisałeś o rabacie w wątku o wersji business:)

2 miesiące to bardzo przyzwoicie. Ojciec w listopadzie zamówił nowego Seata Ateca - może będzie na marzec/kwiecień.

zamówienie składałem kilka dni temu i odbiór mam wstępnie na 17 marca,ale od razu mi powiedziano żebym na ten termin nie liczył:)

Czyli poszło Ci lepiej, gratuluje;) Potrzebowałem faktury z 2016 i nie bardzo miałem czas na dłuższe negocjacje.

Enviado do meu iPad usando o Tapatalk

w Czwie.Od razu powiem Ci,że to nieprawda co napisałeś o rabacie w wątku o wersji business:)

Oczywiście Tobie odpowiadałem ;)

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

Mi dadzą czekać na Veloce przez cztery miesiące. Wstępnie na połowę maja.

Mi dadzą czekać na Veloce przez cztery miesiące. Wstępnie na połowę maja.

Wstępnie to słowo klucz w przypadku zamawiania Włoskich produktów;)

Jednak dotrzymali słowa. Wyprodukowali w zeszłym tygodniu i już do mnie jedzie. Zobaczymy ile będzie się dostarczać z magazynu centralnego do dealera.

Czas start!

Jednak dotrzymali słowa. Wyprodukowali w zeszłym tygodniu i już do mnie jedzie. Zobaczymy ile będzie się dostarczać z magazynu centralnego do dealera.

Czas start!

u mnie jeszcze ciekawiej.Termin na 17 marca,a właśnie otrzymałem telefon od dealera,że auto właśnie do nich przyjechało.Wszyscy w szoku:)

u mnie jeszcze ciekawiej.Termin na 17 marca,a właśnie otrzymałem telefon od dealera,że auto właśnie do nich przyjechało.Wszyscy w szoku:)

jaki silnik brałeś?

Tak krótkie terminy oznaczają, że sprzedaż jest poniżej oczekiwań...

Na ten rok to bodajże 80 tys. Czyli sporo .

Sporo.

Ale na czym opierasz twierdzenie, że sprzedaż jest poniżej oczekiwań, zwłaszcza , "na ten rok"?

Amortyzatory
Powrót