CZarna Perła ze śląska :)

• Autor wątku Autor wątku Eva
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
aaa tam czepiacie się ;) trzeba wymienić sprężynki i będzie gitara wszytsko w swoim czasie :) jednym lampy tylne się podobają innym nie każdy ma swój gust :) jak dla mnie wszystkie Alfy są najpiekniejsze :)

aaa tam czepiacie się

No to przyczepie sie:Kosiar z DG też był ze Śląska,a adamodg też z DG godo po naszymu jak prawdziwy hanys:D:D wiesz o co loto :D
Ładna ta czarnula,a to,że wysoka to nie przejmuj się,przynajmiej miski nie urwiesz na pierwszym lepszym guliku.

aaa tam czepiacie się ;) trzeba wymienić sprężynki i będzie gitara wszytsko w swoim czasie :) jednym lampy tylne się podobają innym nie każdy ma swój gust :) jak dla mnie wszystkie Alfy są najpiekniejsze :)
i tu się zgadzam z koleżanką, a pro po alfuni nic dodać nic ująć.:cool:

wyrwałem cały zderzak;(

No to wczoraj w mojej 145 przedni zderzak tez został na krawężniku, nie ja jechałem zaznaczam:) Na szczęście wystarczyło wsunąć w zaczepy, ale jeden pęknięty i trzeba będzie zespawać...

A tej pieknej 147 nikt się nie czepia:) , to bardziej z troski niż złośliwości. Jest fajnutka i nikt tego nie śmie podważyć:)

Pzdr

Ta pani z czarnej Alfinki 147 jest Ladniesza niż czarna Alfinka choc nie ma co dodać ani ujać

Amortyzatory
Powrót