N
novac
Guest
Piękna CZARNULKA!! A zdjęcie z KRUPNIKIEM wymiata
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A co to za kable z pod maski wystają??
no wlasnie mam nowe aku.Nie wiem jak ja dojade.Jak myslicie dojade te 120 km bez klimy,nawiewow czy nie bardzo??Ostatnio wracalem na klimie swiatlach 45 km i dojechalem ale wczoraj juz sie wysypal dobrze ze pod blokiem.Doslownie pod sama klatka.Coraz bardziej mnie wku****** ta wloszczyzna
Nie lepiej Ci podjechać u Ciebie w Dębicy na miejscu masz Janusza świetny spec wszystko Ci profesjonalnie prześwietlii zrobi... Na PW Ci numer do niego podeśle.
a gdzie jest Kosynierow??Aku mi taka padake zaliczylo ze nawet dioda mi nie mruga![]()