Nic dodać, nic ująć. Obie śliczne
Dzięki
Takie rzeczy chyba najbardziej cieszą. Na żywo jeszcze ładniej wyglądają. Jest to kompletu od oleju? ;-)
Jeszcze nie, ale może za jakiś czas się pojawi
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Nic dodać, nic ująć. Obie śliczne
Takie rzeczy chyba najbardziej cieszą. Na żywo jeszcze ładniej wyglądają. Jest to kompletu od oleju? ;-)
bardzo ładna ta alfa, jeszcze to wnetrze, super .
Ika jaki kolor twojej alfy? Nero carbonio? Piękna sztuka! Zazdroszczę
Tak, nero carbonio
Alfa jest po wypadkuma uszkodzony zderzak, belkę, maskę, błotniki, chłodnicę, światła, do tego wystrzeliły poduszki a fragment plastiku rozbił przednią szybę. Babka wymusiła pierwszeństwo. Najpierw praktycznie zatrzymała się dojeżdżając do skrzyżowania i nagle bardzo powoli ruszyła prosto pod Alfę, zastawiła całą drogę w poprzek. Niestety będzie szkoda całkowita, ale ratujemy ją
w tej chwili czeka na naprawę

Życzę dużo cierpliwości jak już tu ktoś napisał, mam nadzieję, że ich dojedziecie w sądzie! pozdrowienia od poprzedniego właściciela
No cóż, PZU to jeszcze i tak nie najgorzej... Patrzcie na kogo ja trafiłem...
Pokaż załącznik 285953
U mnie przynajmniej nie zakwestionowano zdarzenia :l. Zabawnie duże uszkodzenia niestety i również walka już od kilku miesięcy. Wolałbym jednak PZU.
http://www.112tychy.pl/index.php?site=news_comments&newsID=4622
Pokaż załącznik 286699
Przygotowania do wiosny. W lakierze odbicie Księżyca i WenusAlfę czeka wkrótce wizyta u blacharza