• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Rzeszów

będę i ja

a tak na marginesie będzie ktoś jeszcze może GT ?? :)

Ja pewnie wpadnę, ale nie Alfinką, bo została odstawiona na przegląd tylnych hamulców i ręcznego przed zima;(((

Bartek a masz może mapke do 2.4 jtd ???? jeśli tak to mógłbyś ja zabrac to bysmy ja wgrac spróbowali i zobaczył bym jak na nim moja Bella śmiga ????

Jakby ktoś był chętny to od 14.00 będziemy z Qmaxiem na podpromiu więc zaglądać.

moze male spotkanie w niedziele o 16 na podpromiu?? bede ja benior i prince pewnie ;) zapraszamy innych :) :) :)

o 16 jeszcze będzie zawalony parking na podpromiu, przesuńcie na późniejszą godzinę :)

W niedziele o 16 jest już o tej porze roku dość mało aut :) wpadajcie!! ;) ja będe :D

Nie kupił, tatusiową by przyjechał;P

Ja będę od 13 do 16 w sumie na zajeciach i chętnie bym wpadł tyle ze na 16 40 muszę byc u siebie i pewnie nie dam rady zawitac:/

Ostatnia edycja:
Szkoda, że dopiero o 16... Na przyszłość proponuję ok. 12-13

Panowie spotkajmy się już dzisiaj o tej porze ( 16.00 ) a na spocie porozmawiamy i wspólnie ustalimy jakiś godziwy termin przyszłych spotkań ;)

Amortyzatory
Powrót