• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Rzeszów

To świetnie, będę i ja. Trzeba będzie dziś nałożyć wosk i wyczyścić wnętrze :)

Wybiera się ktoś jutro na myjnie przed samym spotkaniem?? Gdzie najlepiej pojechać??

Najlepsza chyba jest tam na końcu przemysłowej, a że nie daleko to jest możliwość, że kogoś spotkasz;)

Ja tam przestałem jeździć, przegięli z ciśnieniem wody. Jeśli z lekkiej rysy na zderzaku myjka zdziera lakier z 15-20 cm to to już jest moim zdaniem przegięcie... Na szczęście konkurencji nie brakuje :)

Panowie w którym miejscu jest ten rescal?? jAK DAM RADE TO SIE Z WIEKA CHĘCIA ZJAWIMY!!!

W sumie to już po fakcie, ale rascall jest na matuszczaka (boczna podkarpackiej)

byl ktos? dlaczego ten spot tak wczesnie? myslalem ze gdzies kolo 15 bedzie a tu o 11 :/

czyżby temat umarł ?? usprawniłem w 99% swoją bellę to w sumie mógłbym poznać kilka nowych osób :)

No w Końcu ktoś się odezwał, ostatnio to jakiś martwy sezon i można by się w końcu gdzieś spotkać. Myślę że przyszły weekend to już obowiązkowo trzeba coś zorganizować.

Myślę że piatek byłby ok;) Święto więc w robocie wolne i tak na godzine 16 - 17 można sie styknac;) Weekend niestety odpada raczej bo szkoła ciągle:///
Alfinka napewno chętnie podjedzie na spota spotkac koleżanki;D

Maciek dobrze prawi, w piątek jest dzień wolny to może będzie dobra okazja żeby się spotkać.

Piątek pasuje jak najbardziej ale koło 16-17 trochę późno!! Może wcześniej dało bysie coś zorganizować???

Amortyzatory
Powrót