• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37
Myślałem, że można tutaj sprawdzić gdzie się kto spotyka na jakimś spocie w najbliższym czasie... myliłem się... zapraszam do tematycznych rozmów, albo stworzenia nowego wątku pt. ortografia i wojny.
Przynajmniej polskich liter używasz. A swoje porady zostaw dla siebie dopóty, dopóki przyjedziesz na spot i pokażesz nam swoją facjatę. A tak to pewnie jeż założył drugie konto, żeby hejtować :-D
P.S. Napisane z telefonu komórkowego. Da się?

a tak odbiegając od tematu jutro ktoś będzie a i pytanie od razu mam czy będzie miał ktoś komputer z kablem przed 97 rokiem ?

Szanowne Krakuski i Szanowne Słoiczki :) Potrzebuje kogoś dysponującego benzyną w okolicach 170-200 koni do sprawdzenia ulicznie mojego GTV. Zwykła próba do od 0-60 km/h jak przepisy pozwolą to do 90. Ktoś byłby tak miły ? Muszę mieć jakiś punkt odniesienia bo nie wiem jak ta moje V6 ma się na tle konkurencji. Stawiam frytki w McDonaldzie za przysługę :)

Mogę Ci zaoferować gta, q4, albo hardkorowo STF'a do porównania :)
wybieraj

Wow. Ligar masz już Fałkę na chacie? :P

Jerry1 pewnie że się łapie, bo muszę miec jakis poziom odniesienia.

Zacna kolekcja Suzumushi ;) Z tego pakietu to chyba Q4 będzie najbardziej odpowiednie, chyba że masz tam coś grzebniete i dysponuje większą mocą niz seryjne 190 KM. Co prawna u mnie tylko połowa twojego Q4 ale jak będzie sucho to dramatu nie powinno być...
Pytanie z innej beczki. CZy twoje 155 nie było czasem robione na saskiej ? mieli kiedyś na tapecie Q4 która miała dostać dość fajne graty - połowe z nich pomacałem swoimi wścibskimi tłustymi paluchami :P

Mam dość fajną miejscówkę gdzie w miarę spokojnie i w miarę legalnie można sie spotkać i rozpędzić do 130 km/h. Wyśle do was PW.

Magik tak auto jest juz w krakowie :) Też chcesz trochę podymić ?

J
Pytanie z innej beczki. CZy twoje 155 nie było czasem robione na saskiej ? mieli kiedyś na tapecie Q4 która miała dostać dość fajne graty - połowe z nich pomacałem swoimi wścibskimi tłustymi paluchami :P

Tak na saskiej, składam z chłopakami drugi silnik i skrzynię, które zostaną zamienione z obecną siłownią, ta z kolei pójdzie na palete, w folie i do "magazynu" na "jakby co" :)
nowy silnik ma miec mam nadzieje ponad 400KM ;)
tutaj masz szczególy:
http://www.forum.alfaholicy.org/145_146_155/107617-q4.html

mocowo najbardziej zblizony będzie STF, 175 koni :), tylko nie ta klasa wagowa :D
W

Ostatnia edycja:
Na razie mam silnik rozkręcony ,bo pompa oleju niedomaga.I jeszcze altka będę reanimował.Tak,że najbliższy tydzień odpada.No chyba ,że teesem przyjadę.

Fajne graty do Q4 tez widziałem na jakiś czas temu na saskiej.

Witam wszystkich jestem od jakiego czasu posiadaczem Alfy Romeo :-D i moje pytanko o zloty gdzie je wogole organizujecie i kiedy pozdrawiam

W sumie to dobre pytanie... czy ktos sie jeszcze w środy pojawia ?

No, dobre pytanie :P
Mnie zwyczajnie czasami się po prostu nie chce...
... jak pomyślę o nudnym rozwodzeniu się nad wspaniałością 15-sto letnich kręconych sto-pięćdziesiątek-szóstek w 1,9...
... to wolę zostać w domu i oglądnąć... M jak Miłość :P

Żeby tak na karty jechać...

Ja bede w sobote w krk ;) robicie cos ? Mozna by.sie.bylo spotkac:) jesli ma ktos czas;)

Magik ty i karty? Ty dobry tylko w bilarda jesteś :P

Ech, kiedyś na tym forum był niejaki Piter, jak chłop zorganizował spota to śląsk na 40 samochodów przyjeźdżał... Teraz to posucha jakaś :(
BTW ostatnio mnie naszło i poleciałem sobie o 23 do ojcowa polatać trochę po wirażach... Może ktoś się skusi na night riding?

Ligar, może być i bilard...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót