Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37
Dzięki za pomoc!
Efekt widać od razu :)
157.jpg

To powiedział jeż, który ma najbardziej doinwestowaną furę w mieście :D

Ja miałem najbardziej doinwestowana :D

Chłopaki. Taka sprawa jest: język polski jest bardzo pięknym językiem. Posiada takie coś, jak znaki diakrytyczne. UŻYWAJCIE ich :P

Pisałem z komórki. Co do polszczyzny mam nadzieje, że ironia i sarkazm nie jest Ci obce :) Tak poza tym nie jestem poliglotą aczkolwiek sam chyba błędy robisz :) Bycie hipokrytą jest tragiczne.

Tak poza tym Ligar znasz kogoś kto doinwestował bardziej ?

Ostatnia edycja:
Jeż - tu nie chodzi o błędy - bo te robi każdy (choć niektórzy mniej, inni więcej). Ale bez naszych ą, ć, ś, ę, ł itp. wypowiedzi brzmią jak, nie przymierzając, kali jeść kali pić (nie dosłownie - bo zaraz się przyczepisz, że w tym zdaniu są polskie znaki). Spłycamy nasz język i takie wzorce przekazujemy naszym dzieciom, one dalej itd.

P.S. Ironia i sarkazm do mojej osoby z Twojej strony jeż... tak są mi obce :D

Na codzien caly czas pisze uzywajac polskich znakow w pracy, czasem czlowiekowi poprostu nie chce sie wciskac magicznego przycisku alt.. To co jest na forum to pikus. Jakbys widzial perelki gdy ludzie maile pisza to bys mial posmiewisko.

Wystukane z komórki xD

Wiem, bo też takie czytam niestety.
Raz koleś napisał skargę, w której roiło się od byków.
Ortografia, stylistyka i jeszcze na dodatek napisana w WORD, bez ani jednej polskiej litery.
Podkreśliłem wszystkie błędy na czerwono, odesłałem z wiadomością zwrotną:
Skargi byle idiota nie napisze. Niedostateczny!!!
Nie odpisał... :D

bedzie wojna! Jeżu znalazł wspólny język z magikiem... Choć raczej może magik z jeżem... albo jezem, bo skoro mamy używać poprawnej polszczyzny...

Ja mam w dupie znaki drastyczne wiec bede pisał po staremu :P

Ligar, jaki wspólny język? :P
Jeż czyta setki maili pisanych przez ludzi, którzy olewają polskie system piśmiennictwa, denerwuje go taka sytuacja... ale i tak robi to samo :P

A co do Ciebie Ligar... ehhh. Kiedyś będziesz wydawał krocie na korepetycje dla dzieci :P

Jo tyz mom wyeabane
A moja corka jes najlepszo we klasie z pisania , czytania , ort i gram
I to bez korepetycjow
:cool:

P.S.
Sory pany - albo - przepraszam Panowie
za ofa we ni moim regionalu
za wpis nie odnoszący się do tematu nie w "moim" dziale regionalnym
:p

Ostatnia edycja:
No bocian, cóż mogę napisać, no gratuluje :P

Później jeż jest tak, że ktoś - np. na zlocie - rozmawia i żartuje (np. o gaśnicy i dupie), a Ty chodzisz i dymu szukasz. Bo masz na język wy*ebane i żartu nie pojmujesz.

Myślałem, że można tutaj sprawdzić gdzie się kto spotyka na jakimś spocie w najbliższym czasie... myliłem się... zapraszam do tematycznych rozmów, albo stworzenia nowego wątku pt. ortografia i wojny.

Amortyzatory
Powrót