• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

Witam

Czy w najbliższym czasie jakieś spotkanie się szykuje może? Coś cicho tutaj od dawna :-/

Hej. Gdybyście słyszeli że ktoś chce sprzedać GTV 3.2 to poproszę o info :)
Ja będę miał do zaproponowania 156 2.4 20V z PL salonu:)
Pozdrawiam

Pozdr

Co do spotu to myślimy coś zoorganizować po walentynkach :)

Gadałem z arquadiusy i dejotem_ns, żeby zrobić jakiegoś SPOTA termin sobota 20/02/2016 godzina do ustalenia może 16-17 ?

Miejsce: parking koło Gemini jak będzie pogoda, jak będzie lało szukamy się na podziemnym

Dobra ludzie, trochę zawaliłam bo nie zajrzałam na forum i spocik przepadł. Jakie terminy najbardziej wam pasują? Bardziej weekend czy w tygodniu tez wchodzi w grę?

Btw, macie jakaś grupę na fejsie gdzie kontakt byłby trochę łatwiejszy? ;>

Amortyzatory
Powrót