• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

na wiki piszo ze robi najlepsze kebaby we wsi

Ty jesteś usprawiedliwiony:) ale ten w białym tym czyś nie :mad:

Witam.

Coś się dzieje tutaj w temacie? Potrzebny mi ktoś z rejonu obcykany w 156 v6 - zanim zacznę inwestować i robić to chciałbym znać opinię i mieć trochę wiedzy by nie dać się naciąć ale też wiedzieć od czego najpilniej zacząć.

Ktoś coś planuje na najbliższe terminy?

Obserwuj spoty Żywieckie. Jak się spotkamy mogę Ci co nieco doradzić. Pozdro.

Witam.

Coś się dzieje tutaj w temacie? Potrzebny mi ktoś z rejonu obcykany w 156 v6 - zanim zacznę inwestować i robić to chciałbym znać opinię i mieć trochę wiedzy by nie dać się naciąć ale też wiedzieć od czego najpilniej zacząć.

Ktoś coś planuje na najbliższe terminy?

Witam. Ktos chetny na spontaniczne spotkanie we czwartek ? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Hej. Czy jest ktoś z okolicy kto może pomóc w założeniu centralnego coolera w moim 2.4 ?

Amortyzatory
Powrót