Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A jak spocik dzisiaj?
Prędzej na Robotniczą zajadę niż się na spocie pojawisz ;p
Trzeba przyznać, że auto jak nówka - z każdej strony Aż chciałoby się takie auto posiadać. W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej.
radio kaseciak ;p
No to akurat trudno ukryć ;p
Wcale tego nie ukrywam, a jak wiadomo w bagażniku siedzi Blaupunkt na 10 CD
Franek, kiedyś wspominałeś o profesjonalnej sesji autek. Miało być zimą/wiosną - wciąż jest szansa?
A już myślałem że napiszesz: Tu masz wgniotkę, tam rysę, tu brudne, tam odstaje a i radio kaseciak ;p
A tak na serio to dzięki za przychylne opinie![]()
Mam nadzieję że nie brałeś tych "wad" na poważnie
Siemka , piękna Alfa, a jak mogę się zapytać sam montowałeś te "gaizery w słupku " trudno to zamontować mam disla i tez chciałbym takie coś pięknie wygląda i jaka cena tego z gory dzięki
a drugi wyłącza je całkowicie jakby mnie nocą męczyły![]()