• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

cuoreventi - AR 156 2.0 JTS Bn

No co tu dużo mówić... Masz się czym chwalić! Jak zwykle "wylizana" do ostatniej śrubki;) Jak mi na mieście coś "błyszczącego" przemyka, to na 95% Ty:D

A jak spocik dzisiaj?

Trzeba przyznać, że auto jak nówka - z każdej strony :)

Aż chciałoby się takie auto posiadać. W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej.

Trzeba przyznać, że auto jak nówka - z każdej strony Aż chciałoby się takie auto posiadać. W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej.

A już myślałem że napiszesz: Tu masz wgniotkę, tam rysę, tu brudne, tam odstaje a i radio kaseciak ;p

A tak na serio to dzięki za przychylne opinie :)

Wcale tego nie ukrywam, a jak wiadomo w bagażniku siedzi Blaupunkt na 10 CD

Wiemy, wiemy;)

Franek, kiedyś wspominałeś o profesjonalnej sesji autek. Miało być zimą/wiosną - wciąż jest szansa?

Właśnie chciałem wrócić do tematu. Myślę, że na początku maja będzie już na tyle zielono, że będziemy mogli się ustawić na fajny plenerek.
Na PW wysyłam Ci adres jej portfolio. Daj znać czy taka fotografia w ogóle Ci odpowiada.

Muszę powiedzieć, że niektóre zdjęcia wyszły nawet porządnie :)
A jak bym jeszcze pobawił się w dostrojeniem aparatu(czego nigdy nie chce mi się robić) i byłoby atrakcyjniejsze kolorystycznie tło, to byłoby na pewno dużo ładniej ;)

I nawet drift-r z dafi się załapali :D

Ostatnia edycja:
Oczywiście wielkie dzięki dla kolegi malin2k5

Zdjęcia są jego autorstwa :)

Jak będzie bardziej zielono, to poszukamy ładniejszych scenerii ;)
A wtedy na pewno zdjęcia będą bardziej atrakcyjne :)

Zamontowałem sobie dzisiaj dwa przełączniki :)
Jeden zmienia podświetlenie dodatkowych zegarów z białego na czerwone,
a drugi wyłącza je całkowicie jakby mnie nocą męczyły :)

Siemka , piękna Alfa, a jak mogę się zapytać sam montowałeś te "gaizery w słupku " trudno to zamontować mam disla i tez chciałbym takie coś pięknie wygląda :P i jaka cena tego z gory dzięki

---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

Siemka , piękna Alfa, a jak mogę się zapytać sam montowałeś te "gaizery w słupku " trudno to zamontować mam disla i tez chciałbym takie coś pięknie wygląda i jaka cena tego z gory dzięki

Sam sobie zamontowałem.
Jak wiele innych rzeczy w Alfie np elektryczne szyby z tyłu czy czujniki parkowania.

Montaż nie jest wcale taki trudny ale to zależy jakie parametry mają wyświetlać zegary. W dieslu to raczej ciśnienie doładowania bardziej przydatne niż np ciśnienie oleju.
Cena? w zależności jakie zegary wybierzesz. Najtańsze od 90zł za sztukę a droższe i po 700zł/szt.

Mój komplet kosztował ok 520zł z przesyłką.

Amortyzatory
Powrót