• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Cuore sportivo

Status
Ten wątek został zamknięty.
No to skoro to auto od Siwego, to mariwa na jego barki zrzucił problem braku samopoziomowania lamp i sprysków przy ksenonie oraz skórzanej kierownicy przy drewnianych detalach konsoli (sam mariwa pisał, że na drewno to od dopiero zmienił kierę). Z całym szacunkiem, ale takie ulepy na aukcjach mają właśnie w tytułach Stan IGŁĄ, jedyna taka na alle...
Nie mam pojęcia co Meriwa robi/zrobi z tym autem.Siwego155 nie obrażajcie koledzy.Nie znam go osobiście a tylko z forum ALFA-LANCIA którego jest założycielem.Co do wiedzy i doświadczenia to wiele można się od niego dowiedzieć i nauczyć.Więc nie jeździjcie po nim aby dopiec meriwie którego zgodnie chcecie tu zlinczować za to że ma ładne auto i na dodatek przykryte pokrowcem.

Nie mam pojęcia co Meriwa robi/zrobi z tym autem.Siwego155 nie obrażajcie koledzy
i toteż pisałem że siwy ( też pamiętam z alfa/lanica ) obrywa rykoszetem przez takiego ...

bo chyba nawet siwy czytając takie ... zastanawia się co to za gość

no ale ...
podbijamy dalej temat ??
czy jednak zamilkniemy ? i uszanujemy "igłowatość" ?

odp. - ja kończę

chcecie tu zlinczować za to że ma ładne auto i na dodatek przykryte pokrowcem.

Pokaz jedną taką osobę, która chce kogoś linczować za ładne auto. Wszystkie uwagi dotyczyły elementów, które można byłoby poprawić i stylu wypowiedzi autora tematu i ignorancji jaką się wykazał reagując na sugestie. Kilka osób zdecydowało się na darcie łacha widząc jak autor tematu obraża ludzi na prawo i lewo.

A co do siwego - jeśli to co zacytowałem z wypowiedzi mawiwa21 było tylko do jego wiedzy a nie z przeznaczeniem na forum to mariwa21 zrobił mu koło pióra. Ale jeśli intencją tamtej wypowiedzi miało być znalezienie się na forum to Siwy nie błysnął. Ja przypuszczam, że wystąpiła pierwsza opcja.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót