• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[156] Crosswagon :)

Może jak masz problem z osiągami to zrób logi i wstaw do oceny.

O taką zawartość garażu chce mieć (w ogóle to najpierw garaż by mi się przydał). Może uda mi się kogos bliskiego namówić na 147 bo mi się niestety nie udało fajnej upolować. ;)

A jakie miałeś objawy z tą skrzynią? I wrzuć fotki wnętrza. :)

Czy mam problem z osiagami to sie okaże u Cinka czy faktycznie cos nie halo czy po prostu tak jezdzic powinna. A objawy ze sprzegła to mam takie ze slizga mi na wysokich biegach po dodaniu gazu i bije mi pedał sprzegła. A do tego jak jest zimny to głosne drgania dochodza z komory silnika i przy ruszaniu. Fotki dam jak odbiore po swietach autko z serwisu bo nie zdażyli mi zrobic :(

ciekawe ... ja takie A4 łykam bez problemu. Napęd 4x4 nie powinien aż takiej różnicy w wadze zrobić a nadrobić powinien na starcie.

A jak porównać do A6 C5 2,4 163KM Quatro to jedzie praktycznie w łeb łeb
No ale Ty nie masz własnie 4 x 4 a gdzies czytałem ze nie dosc ze to prawie 200 kg wiecej w tym aucie to własnie naped start na normalniej nawierzchni opóznia jesli cos zle mówie to koledzy zaraz mnie poprawia.
Bo zawsze byłęm przekonany ze bez problemu powinien sobie radzic z takimi autami a u mnie wyszło srednio :P
a ostatnio startowałem spod swiateł za jakims 130-140 konnym kombiakiem forda (chyba nowy focus kombi) i wyraznie mi odchodził bez trudu

Ostatnia edycja:
Pare fotek wnetrza straszna jakosc zdjęc :P i nie wiem dlaczego podswietlenie radia wyszło na zdjeciach pomarańczowe bo w rzeczywistosci ustawiony kolor jest identyczny z reszta zegarów ale to tez pewno przez aparat. Zrobie wieczorem to moze bedzie lepiej widac

Ostatnia edycja:
Zaba po wizycie u Cinka :)
Polecam profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu :)
co do silnika lekkie rozczarowanie bo wyszło 138KM 290nm seria ale tak przypuszczałem bo te auto nie jechało
udało sie wyciagnac tylko 160 KM i 350nm poniewaz mam uszkodzona chłodnice i byc może termostat samochod zaczynał sie grzac.
Ale róznica jest juz widoczna autko zaczyna sie kulac :p i startuje ładnie od 1800 a nei jak wczesniej 2500 obrotow.
tak wiec czeka mnie wymiana a potem postaram sie dalej cos wyciagnac :)
Wielkie podziekowania dla Cinka :)

Uuu. Trzeba bedzie drugi raz stroić? Płacić też? Nie fajnie. Aż sam się zacząłem bać ile tych kuni u mnie siedzi.

nie wiem pewno tak nie pytałem jeszcze :D narazie musze ogarnac osprzęt

Ramki założone ;)
194.jpg

szkoda ze nie moge edytowac pierwszego posta i zdjec dodac na głowna

musze sie pochwalic dzis pobiłem rekord 610km na pełnym baku :P i weszło 48l a jazda nie była wcale ekonomiczna i nie w trasie:)

Ładnie. Jak ty to robisz.

U mnie od zimy też mniej pali ale spalanie średnie z dystrybutora dalej wysokie. Najniższe 8.7l/100.

Kurcze, to aż tyle więcej pali Crosswagon od wersji "normalnej"? Niesamowite.

no siła rzeczy musi palic wiecej:P ale czy te 2 litry to taka masakra? chyba nie

To średnie spalanie to szału nie robi. Ja dzisiaj po przejechaniu trasy Poznań - Dźwirzyno - Poznań przez Szamotuły, Czarnków, Trzciankę, Wałcz, Czaplinek a więc bocznymi krętymi drogami z prędkością do 140km/h i zostało mi jakieś 12L w baku a trasa też 600km.

Pozdrawiam

A skąd masz taką ramkę do radia?
Była razem z nowym radiem :)

To średnie spalanie to szału nie robi. Ja dzisiaj po przejechaniu trasy Poznań - Dźwirzyno - Poznań przez Szamotuły, Czarnków, Trzciankę, Wałcz, Czaplinek a więc bocznymi krętymi drogami z prędkością do 140km/h i zostało mi jakieś 12L w baku a trasa też 600km.

no to niezle Ci to wyszło :D tyle ze jak mowie ja jak na swoj styl jazdy jestem zadowolony :P bo jezdziłem zeby dawało mi to przyjemnosc a nie zeby oszczedzac :) a ze wczesniej przed chipem robiłem 550-570 km na takiej samej jezdzie to powoduje ze jestem zadowolony :D i tu mi sie pojawiaja plusy dizla;P mozna smigac po 200 a spalanie nie wyskakuje na 15 l na setke :D

Amortyzatory
Powrót