• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cotygodniowy spot w poznaniu malta

Panowie,

dziś ok 22 muszę być na Lechu, także jeśli ktoś miałby ochotę na mini spota to dajcie znać ;)

Pozdr.

nie no ja w ta sobote raczej nie wyrobie z alfa wiec jeszcze bede albo pizgotem albo nie wiem ale bede napewno :) a za dwa tygodnie napewno bede juz bella:)

hamerajd:D i marker i pedzel:D ja 407 sw dalem rade :D to tez jest dobrze:) ale nie no w koncu zlot alfikow tyle ze ja nie mam ;(

Ludzie pełny szacun!!!!!! jak widziałem fotki aż mi się łza pokulała że mnie nie było. Ja jestem wciąż na Śląsku ale w tą sobotę będę na 10000000% aczkolwiek nie wiem czy moja dojedzie do poznania motorek coraz gorzej ale jakimś popychadłem przyjadę. Pozdro dla was wszystkich i mam nadzieje ze do zobaczenia

kope lat siwy ;)

---------- Post added at 07:37 ---------- Previous post was at 07:14 ----------

jak niebedziesz mial transportu dawaj znac autobus podjedzie ;)

Nie zebym widzial Cima&Paule :D w Komornikach na glownej :D w strone do Poznania ok 10 20 :D macie wybaczone ze nie odkiwneliscie ze wzgledu na to ze bylem pizgotem :)

ja jakby co bede potrzebowac pomocy jak bede wracac do poznania :) tzn jutro

Amortyzatory
Powrót