Cotygodniowy spot w poznaniu malta

ale dlaczego mam to czytac,albo jest zakaz albo go niema.Przeciez przed wyjazdem do marketu nie czytam wiadomosci z internetu itp.A co z parkingami np w blokach?,pisze tu o podziemnych

Miło było wszystkich poznać... W dodatku wjazd i zjazd z V piętra dostarcza niezapomnianych wrażeń... Obyło się bez otarć na szczęście.

przede mną wyjeżdżał stary Mietek w126 SEC i dawał radę jakoś :D

a ja wlasnie wczoraj ok 16 widzialem czerwona julke jak pomykala do gory i nienieska brere,kurcze szkoda ze wieczorem dopiero przeczytalemo tych spotkaniach,chociaz bylem ZX to pewnie bym podjechal(z LPG),a 156 tez czasami na dwa razy biore zjazdy:)

jak bedziemy non stop w malcie to po jakims czasie z zamknietymi oczami bedziemy wyjezdzac:P

z racji fajnej miejscowki chyba pozostaniemy na tym parkingu. i zapraszamy wszystkich w soboty na 16.00 5 pietro

Dokładnie, miejscowka jest pierwsza klasa ! :)
a zjazdy sie ogarnie i będzie dobrze [chodz przy 145 nie miałem problemow ;P]

no dokladnie ja niestety wczoraj wczesniej pojechalem bo te chrzciny przyszly tydzien bede dluzej :d

Miejscówka fajna - zgadzam się. Chociaż nie wiem kto projektował ten parking... Właściciel Malucha? Dwa razy musiałem poprawiać ;)
Termin też o wiele bardziej mi pasuje. Na piątek zdążyłem tylko raz, a bywam w rodzinnym mieście z 7 razy w roku.
Dzięki za spota i kawkę.
Specjalne pozdrowienia dla Pauli :cool:

Amortyzatory
Powrót