Wysiliłbyś się na bardziej konstruktywną wypowiedź,ograniczone półsłówka zostaw dla siebie.
Skoro jesteś jak najbardziej za LPG,może przedstawiłbyś swoją opinię,ewentualnie wykazał się mocniejszymi argumentami,które jednocześnie ukazałyby moją niewiedzę.
To co robisz w dziale LPG?
Skoro nigdy nie miałeś LPG to na czym się opierasz?
A może powtarzasz zasłyszane bzdury wzorem wszystkich miłośników niemczyzny
,,Alfa to złom,,
Wyśmiewam kolesi,którzy do jednostki Turbo ładują LPG...
A tak na poważnie,to po prostu wyraziłam swoje zdanie,nigdy gazu nie miałam,nawiązałam jednak rozmowę,temat nieco się rozwinął,chyba nikt mi nie zabroni odwiedzać działu z Alfą na gazie,nawet jeśli uważam,że podjeżdżać limuzyną pod dystrybutor z gazem,to prawdziwy obciach,zważywszy na to,że 166 małych pojemności nigdy nie miała.
I nie wiem dlaczego twierdzisz "kolego",że powielam bzdury po germańcach i wypisujesz,że według mnie "Alfa to złom"?
Jeżeli logicznie pomyślisz,to sama jeżdżę "makaronem",chyba nie wybrałabym dla siebie złomu?
Nie nie przciwnicy LPG takiej mysli nawet do głowy nie dopuszczają.
Przecież oni leją wszystko co ,,naj,,

do swoich silników i montują tylko oryginały.
A klekoty kupują bo to są najlepsze silniki na świecie i napewno nie chodzi o im EKONOMIĘ .
Robią to bo kochają ,,rech rech rech,,
Odnoszę wrażenie ,że wykazujesz się pogardą w stosunku do ludzi,którzy nie mają założonej instalacji gazowej.
Ja nie jestem zwolennikiem LPG,ale nie neguję tego w żaden sposób.Nikogo nie zamierzam nawracać,co kto ma w kole zapasowym,guzik mnie to interesuje.
Chciałabym,aby ktoś w normalny sposób przedstawił plusy posiadania takowej instalacji i przyznał,że istnieją także negatywne skutki posiadania "autogazu",chyba że żadnych nie ma.